Lielopu gaļas rolmopši

1 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,
Lielopu gaļas rolmopši

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļa (var fileju)
  • siers
  • šķiņķis
  • sāls
  • pipari
  • garšvielas
  • buljona kubiņi

Pagatavošana:

Lielopu gaļas rolmopši 1

Lielopu gaļu sagriež šķēlēs un izkopē plakanas. Apkaisa ar sāli, pipariem un mīļākajām garšvielām. Atstāj uz pāris minūtēm, lai ievelkas. Tikmēr sagriež šķiņķi,

sieru (vēl var klāt pievienot papriku vai sēnes) stabiņos.

Lielopu gaļas rolmopši 2

Ņem gaļas šķēli, tajā ietin šķinķi, sieru un aptin ar diegu (baltu).

Lielopu gaļas rolmopši 3

Liek buljonā un vāra līdz gaļa mīksta.

Lielopu gaļas rolmopši 4

Atdzesē un attin diegu.

(No palikušā buljona var pagatavot mērci klāt tam pievienojot miltus.)

Lielopu gaļas rolmopši 5

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Jaunākie komentāri Skatīt visus komentārus 3

juta
juta
18.06.2011
Es lieku iekšā rupjmaizi ,žāvētu speķīti ,un žāvētu plūmi.
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
44 no 105 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
krista
krista
31.10.2010
garsigi!

iemcies taisiit est zigi un tad komentee kko..
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
32 no 93 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
klukste
klukste
14.10.2010
Es gatavoju līdzīgi. Bet pildījumā lieku: 1) mazos kubiciņos sagrieztu rupjmaizi + kubiciņos sagrieztu žāvētu cūkas vaidziņu vai 2) apceptus sīpolus ar apceptu jauktu vai cūkas malto gaļu un mazliet burkāniem + garšvielas. Katrā gadījumā vienmēr lieku rupjmaizes kubiņus, bet nedaudz.
Sagatavotos rullīšus aptinu ar parastu diegu, uz pannas apcepu, uzleju buljonu (bet jāsķatās lai nepārsālītu) vai ūdeni un pīlē - cepeškrānī, cep kāmēr gaļa mīksta. Tad sameklēju diega galu, pie rullīša pielieku dakšiņu un tā pieturot diegs norullējas. No buljona un saldā krējuma pagatavoju mērci un rullīšus liek atpakaļ mērcē.
Ļoti garšīgi. Tas mans firmas ēdiens pirmajā Jaungada dienā, ko parasti pagatavoju Vecgada vakarā. Lai arī jums labi garšo!
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
47 no 102 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Teļa gaļas rolmopsīši

60 min.
Pievienoja: Sandra Svensone

Gaļu sagriež lai iznāktu kā karbonādem.Izklapē,apsāla ,uzber piparus.Samaļ vistu,sipolus un tomātu.Masu pa piciņai uzliek uz katra gabaliņa un ietin.Aptin ar diegu.1 dienu turēt krejuma marinādē.krejumam var pievienot…

teļa gaļas mīkstums(var arī jaunlopa) žavēta vistas gaļa 1 tomāts sipols sāls malti…

Lielopu gaļa sautēta alū

0 min.
Pievienoja: Kristiāna Kāle

Gaļu un kartupeļus sagrieziet mazos kubiņos, burkānu sagrieziet salmiņos un ķiploku un sīpolu sīki sasmalciniet. Sagatavotās sastāvdaļas samaisiet un pievienojiet sāli, piparus, cukuru un tomātu pastu. Aplejiet ar alu un…

Liellopu gaļa: 350 g Alus: 1 ½ glāzes Kartupeļi: 2 gb. Burkāni: 1 gb. Sīpoli: 2…
Meža cūkas gaļas rolmopši

Meža cūkas gaļas rolmopši

40 min.
Pievienoja: Lauma

Ieprecējos mednieku ģimenē, tad nu tiek studētas vīramātes receptes un mēģinu atkartot.. protams, katram sava unikālā recepte :) Izmaksas tik minimālas, jo mednieku mājās ledusskapji vienmēr pilni ar gaļu :)

Meža cūkas vai kāda cita lopiņa liesums (ieteicams aļņa)., Žāvēta gaļa, speķis, siers,…

Meža gaļas rolmopši

1 min.
Pievienoja: Līga

Saklapē meža gaļas gabalus karbonādēs un apkaisa ar sāli un pipariem. sagriež papriku,burkānus,cūkgaļu un sieru garenos gabaliņos-apmēram 7cm garus un 5mm biezus un tos tin iekšā karbonādē tad karbonādes gabaliņus aptin ar diegu…

1.meža gaļa-stirna/mežacūka/alnis uc. var arī liellopu! 2.kārtains cūkgaļas…

Liellopu maltā gaļa ar dārzeņiem un čilli

25 min.
Pievienoja: Santa Rozentāle

Recepte tapusi tikai no vēlmēm un sajūtām. Tā kā man svarīgi, lai uzturā būtu šķiedrvielas un mazāk kaloriju, tad meklēju dažādas variācijas

L/l malta gaļa - 500g, Saldais krējums 10% - 200ml(var arī 35% - būs sātīgāks), Eļļa - 1…
Galvenās sastāvdaļas: liellopa gaļa.
Laiks
60 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
17090 reizes