Krabji alus mīklā

1 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • 200 g kviešu miltu
  • 2 olas
  • sāls
  • eļļa
  • pipari
  • 2 paciņas krabju nūjiņu
  • 2 glāzes alus

Pagatavošana:

Sastāvdaļas samaisa vijīgā masā. Katliņā uzkarsē eļļu līdz 180 grādiem un cep atkausētas, mīklā apmērcētas krabju nūjiņas. Pasniedz ar dārzeņu salātiem un tomātu mērci.

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Vistas fileja kraušķīgajā alus mīklā

30 min.
Pievienoja: Pikuu

Pankūku mīklai pievieno ūdeni, pusi uz pusi ar alu. ( Lieli alus cienītāji var jaukt tikai ar alu.) Smalkās strēmelītēs sagriež vistas fileju. Uzkarsē pannā eļļu, diezgan lielu daudzumu, vismaz 1,5 cm biezumā lai pārklāj…

Vistas fileja, Pankūku mīkla, Alus (jebkurš)

Puravi alus mīklā

0 min.
Pievienoja: Gita Mūrniece-Tauriņa

Puravu balto stulbāju sagriež 5 cm garos gabalos, nelielā sālsūdeņa daudzumā sautē,gandrīz mīkstus. Puravus gabaliņus iemērc alu mīklā, vāra eļļā gaiši dzeltenus. Karstiem puraviem pārkaisa zaļumus. Šo piedevu atdzesētu var…

600 g puravu eļļa zaļumi Alus mīklai: 1 ola naža gals sāls 1 ēd.k. eļļas pusgl. alus 1…

Ceptas sēnes alus mīklā

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

Sēnes rūpīgi notīrām un sagriežam palielos gabaliņos, mazākām nogriežam cepurītes un kātus pārgriežam gareniski. Apsālām un noliekam brīdi nostāvēties. Pa to laiku sakuļam olas, pēc garšas pieliekam sāli un, nepārtraukti maisot,…

Uz 0,5 kg cietāku sēņu:, sāls, 3 olas, 0,5 l gaišā alus, pēc vajadzības smalko vai…

Teļa karbonāde alus mīklā

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

No alus, smalkajiem miltiem un olām iejaucam biezu mīklu. Karbonādi sagriežam vienāda lieluma šķēlēs, kuras mēreni izdauzām, malas iegriežam un mēreni apsālītas mērcam sagatavotajā alus mīklā. Tūlīt tās cepam sakarsēta eļļā no…

1 kg notīrītas teļa karbonādes, pēc vajadzības eļļa, 0,5 l gaišā alus, 4 olas, 500 g…

Karbonāde alus mīklā

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

Bļodā iemaisām biezāku mīklu no miltiem, olām, sarīvēta siera un gaišā alus - mīklai jābūt tik biezai, lai tā no gaļas netecētu nost. Karbonādes gabalu sagriežam šķēlēs, kuras mēreni sadauzām, apsālām, sapiparojam un no abām…

Cūkas karbonādes gabals bez kauliem, Sinepes, sāls, pipari, pēc vajadzības smalkie…
Galvenās sastāvdaļas: alus, krabji, kviešu milti.
Laiks
30 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
4534 reizes