Ķirbju, šampinjonu, tomātu biezzupa

1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • 500 g ķirbis
  • 4-5 vidēja izmēra kartupeļi
  • 3-4 vidēja izmēra burkāni
  • 5 tomāti
  • 200 g šampinjoni
  • 1 zaļa paprika
  • 1,5 buljona kubiņi
  • Sāls
  • Pipari pēc garšas
  • Lauru lapa
  • Vidusjūras garšaugu maisījums

Pagatavošana: 60 min.

1) Katlu līdz pusei piepilda ar ūdeni, ūdenim pievieno garšvielas, buljona kubiņu un liek vārīties.

2) Burkānus un kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos. Jo mazāki gabaliņi, jo ātrāk zupa būs gatava.

3) Ķirbi sagriež nelielos kubiciņos un liek vārīties, pēc ~~ 10 minūtēm pievieno burkānu, vēl pēc 10 minūtēm pievieno kartupeļus.

4) Tomātus, šampinjonus un papriku smalki sagriež un pievieno pārējām sastāvdaļām katlā.

5) Kad viss sastāvdaļas ir kārtīgi izvārījušās tad zupa kārtīgi jāsablendē. Galvenais atcerēties izņemt lauru lapu pirms sāk blendēt. Jāblenderē, kamēr zupa paliek krēmīga un tajā nav gabaliņi.

Šai zupai labi ir tas, ka neko īsti nevar pārvārīt.

Man pirms pasniegšanas patīk zupu pārkaisīt ar dillēm un pievienot krējumu, bet tas ir gaumes jautājums.

Lai labi garšo!

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

Svetlana
Svetlana
29.09.2012  / 
Paldies par recepti!Ljoti garshiiga zupa sanaaca :)))
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Tomātu biezzupa ar gailenēm

40 min.
Pievienoja: raivuha

1) Katliņā sakarsē eļļu. Uz vidēji karstas liesmas apcep smalki sagrieztu sīpolu. Karsē ~5 minūtes. Pievieno smalcinātu ķiploku un čili pulveri, karsē vēl pāris minūtes; 2) Katla saturam pievieno tomātu pastu un maisot karsē…

450 g smalcināti tomāti savā sulā, 1 liels sīpols, 2 ēd. k. olīveļļa, 2 ķiploka…
Šampinjonu krēmzupa/biezzupa :) [fotorecepte]

Šampinjonu krēmzupa/biezzupa :) [fotorecepte]

45 min.
Pievienoja: TeddyWife

1) Nomizo kartupeļus un sagriež kubiciņos, savukārt burkānu notīra un sagriež ripiņās. 2) Uz plīts liek katlu ar ūdeni. (Ūdens vietā var izmantot arī buljonu, kā arī var pievienot klāt kausēto sieru Dzintars). Kad ūdens ir…

500 g šampinjonu, 2-3 kartupeļi, 1 burkāns, 1 sīpols, 100 - 150 g saldā krējuma,…

Tomātu biezzupa

40 min.
Pievienoja: Baiba Orbidāne

Dārzeņus sagriež lielos gabalos. Sīpolus ar burkāniem apcep, liek katlā kopā ar tomātiem savā sulā, tomātu sulu un nelielu ūdens daudzumu. Vāra, līdz burkāni gatavi, tad pievieno rīsus un visas garšvielas. Tiklīdz rīsi…

200 g burkānu, 200 g sīpolu, 1 kārba tomātu savā sulā, 1 glāze tomātu sulas, 100 g rīsu,…

Karstā tomātu biezzupa ar baziliku

5 min.
Pievienoja: Kristīne

Visas šīs sastāvdaļas liek blenderī, kuļ vienu minūti Blendera saturu lej mazā katliņā un silda, līdz zupa sāk mest burbuļus Lej šķīvī, rotā ar pētersīļa lapiņu - labu apetīti!

Recepte paredzēta vienai personai Viens savā sulā konservēts tomāts (var ņemt arī…

Tomātu biezzupa

0 min.
Pievienoja: Sphynx

Sviestu, olīveļļu, sīpolus, ķiplokus, timiānu un lauru lapu liek karsēties katliņā ar vāku. Karsē apmēram kādas 5-6min, kamēr sīpols paliek caurspīdīgs. Tad pievieno tomātus, tomātus savā sulā (tikai tomātus), tomātu pastu un…

50gr sviesta; 1ēd.karote olīveļļa; 2 sīpoli – smalki sagriezti; Timiāns; Baziliks; 1…
Galvenās sastāvdaļas: burkāni, kartupeļi, paprika, tomāti, ķirbji, šampinjoni.
Laiks
60 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Vidusjūra
Porcijas
6
Pazīmes
Veģetāriešu
Mazkaloriju
Piemērots bērniem
Taupības režīma recepte
Apskatīta
4120 reizes