Harčo zupa

1 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • Jēra gaļa ar kauliņu
  • sīpols
  • ķiploks
  • burkāni
  • tomātu pasta
  • rīsi
  • sāls,pipari

Pagatavošana:

No jēra gaļas vāra buljonu,gaļu sagriež stienīšos un apcep ar sīpoliem,burkāniem,ķiplokiem un tomātu pastu.Buljonā liek apcepto gaļu ar dārzeņiem,pievieno rīsus un vāra,līdz rīsi kļūst gatavi.

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Jaunākie komentāri Skatīt visus komentārus 3

Viktorija
Viktorija
16.03.2014  / 
ļoti garda zupa!!
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
7 no 18 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
mia
mia
20.10.2010  / 
Paldies!
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
46 no 131 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Dita
Dita
07.10.2010  / 
Ļoti garda zupa, bērnus pat izdevās apmānīt , ka tas nav jērs :)
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
24 no 67 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Harčo

90 min.
Pievienoja: Lilita Ābelīte

Sagriež gabaliņos liellopu gaļu, apcep kopā ar sagrieztiem sīpoliem un ķiplokiem. Liek vārīt. Kad gaļa pusmīksta, pieliek rīsus un garšvielas.

0,7 kg liellopu gaļas, 1,5 glāze rīsu, 2 sīpoli, 3 ķiploka daiviņas, 1 tējkarote hmeļi…
Galvenās sastāvdaļas: rīsi.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
19724 reizes