Gulašs

3
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,
Gulašs

Sastāvdaļas

  • 150 g liellopa gaļas
  • 10 g tauku
  • 25 g sīpolu
  • 15 g tomātu biezeņa
  • 5 g kviešu miltu
  • 15 g skāba krējuma
  • sāls, pipari, lauru lapas

Pagatavošana: 30 min.

1) Gaļas mīkstumu sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep brūnus.

2) Tad pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni, sāli un sautē.

3) Kad gaļa gandrīz mīksta, pievieno piparus, lauru lapas, izkarsētus kviešu miltus un sautē, līdz gaļa gatava.

4) Beidzot pievieno skābu krējumu.

5) Gulašu lej dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, svaigu dārzeņu salātiem vai sautētiem dārzeņiem.

Tāpat gatavo teļa, cūkas, jēra gaļas gulašu.

Labu apetīti!

Gulašs

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

lilita
lilita
27.05.2015
Recepte garshiga ... pat berniem garshoja...
Bet liellopu 30min nu neka nesanak pagatavot.. tapec es novariju liellopu kamer bija mikst un tad tik saku cept un sauteju ;) paldies par recepti
inga
inga
13.01.2015
Pateicos par garšīgu ideju vakariņām. Ļoti garšīgi
Mr.Bravo
Mr.Bravo
10.03.2014  / 
Loti garsigisanaca.. tikai milti sadega :D
Rihards
Rihards
28.12.2013
Tomatu biezeni labak lieciet beigas ,jo skabaa videe produkti vaaraas daudz ilgaak
Ilze
Ilze
21.11.2013  / 
taisīju tieši pēc šīs receptes, viss sanāca lieliski! paldies :)
Richards Grāvers
Richards Grāvers
15.11.2013  / 
Kā sautēt???
Kā to vispār dara?!
Pirmo reiz dzirdu!
kautkas
kautkas
15.07.2013  / 
Ļoti gardi!
karina
karina
27.06.2013  / 
Smuka deaterita bet dtuscin vaidzeja uzlabot bet ta garsigi gan
jojoo
jojoo
11.04.2013  / 
Nezinu, laikam pieliku par daudz tomaatu pastu.....man galiigi negarso un neizskataas peec gulasa...bet eest var! :D
mrrr
mrrr
15.02.2013  / 
Tas nau istais gulass,bet ari sis variants ir labs- viegli un atri!!!!
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Alus gulašs ungāru gaumē

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

Sagrieztu sīpolu kastrolī apcepam līdz zeltainumam. Pievienojam gabaliņos sagrieztu stilbu, strauji apcepam, apkaisām ar papriku un pielejam mazliet ūdens. Pieliekam sāli un zem vāka sautējam. Kad gaļa ir pusmīksta, pieliekam…

1 kg liellopa gaļas no stilba, Tauki, 1 kg sīpolu, 5 ķiploka daiviņas, 2 svaigas…

Cūkgaļas gulašs alū ar ķiplokiem

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

Gaļu sagriežam palielos gabalos, kastrolī uzkarsējam taukus un tajos sagatavoto gaļu strauji apcepam, pieliekam papriku, pielejam alu un zem vāka sautējam mīkstu. Mīksto gaļu izņemam, sulai pievienojam sarīvēto maizi, pielejam…

500 g cūkas gaļa no kakla gabala, ēdamkarote maltas asas paprikas, sāls pēc garšas,…

Alus gulašs no kazas gaļas

0 min.
Pievienoja: Andris Kesners

Krūtiņu notīrām un noskalojam remdenā ūdenī. Nosausinām un ar visiem kauliem sacērtam gabaliņos, apsālām, sapiparojam, pieliekam tējkaroti ingvera, uzsijājam ēdamkaroti smalko miltu un noliekam vismaz 3 stundas nostāvēties. Tad…

Kazas gaļas krūtiņa, sāls, pipari, malts ingvers, karote smalku miltu, sīpoli, 3 karotes…

Cūkgaļas gulašs ar garšvielām

0 min.
Pievienoja: Agnese Vistiņa

Sagriež cūkgaļu mazos gabaliņos.Tāpat sagriež sīpolu, burkānus, puravu un papriku. Liek cepties sagrieztos sīpolus,burkānus, puravu un ķiplokus (kurus izspiež caur ķiplokspiedi-ja nav var vienk sasmalcināt).Pacep nedaudz tad…

cūkgaļa sīpols 2 burkāni 2 ķiploka…

Sliņķa gulašs

0 min.
Pievienoja: Ina Fominova

Gaļu sagriež kubiņos un cep sakarsētā eļļā. Kad šķidrums izdalījies, pievieno skaidiņās sarīvētus burkānus un seleriju, piparu graudus un sakapātus sīpolus. Maisot cep vēl 10-15 minūtes,pielej ūdeni, uzvāra, paŗlej lielākā katlā…

1 kg cūkgaļas 1 burkāns 1 selerijas sakne 2 sīpoli 1 lauru lapa 5-6 piparu…
Galvenās sastāvdaļas: kviešu milti, lauru lapas, liellopa gaļa, tomātu biezenis.
Laiks
30 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
84795 reizes