siera kūkas

Pagatavošanas laiks:
Nosaukums
Sarežģītība:        
Siera kūka ar persikiem
Siera kūka ar persikiem
Siera kūka ar persikiem
Siera kūka ar persikiem

Siera kūka ar persikiem

40 min.

1) Kausē sviestu verdoša ūdens peldē. 2) Cepumus blenderē smalki, smalki. 3) Izkausēto sviestu sajauc ar blenderētiem cepumiem. 4) Iegūto masu izklāj veidnē un cep 200 grādos apmēram 10 minūtes. 5)…

Cepumi, 200 g sviesta, Laims, Citrons, Maskarpone siers, 200 ml saldā krējuma,…
Ance
Cik paciņu/gramu cepumu vajag???
Inguna
Veiksmi,garda kūka!Jāizcep arī man.
Marmora siera kūka
Marmora siera kūka
Marmora siera kūka
Marmora siera kūka

Marmora siera kūka

300 min.

Vienreiz saldētavā atradu mellenes, un vīrs ļoti gribēja siera kūku. Tā tapa melleņu siera kūka. Dēls dikti gribēja palīdzēt un bija galvenais maisītājs, bet viņam nebija spēka līdz galam izmaisīt. Tā radās marmora raksts manā…

Biskvītam:, 100 g sviesta, 150 g cepumu (piemēram, Selga), 150 ml iebiezinatā…
Ivo
Cepšana pamatnes pietiej arī 15min. Jo pec 20min ir loti cieta kad eed pamatne. Der arii skidrais jugurts ka piemeram Baltais jogurts .
Guna
kādas konsistences jogurtam jābūt? dzeramajam vai biezākam? un vai mellenes pirms blenderēšanas jāatlaidina, ja sasulušas?

Pavasara siera kūka ar ogām

120 min.
Pievienoja: Sanita Ļevčūna

1) Vispirms samaļ riekstus, pievieno žāvētās aprikozes un dzērvenes un turpina malt. Iegūto masu ieklāj kūkas formas pamatnē (diametrs 19 cm). 2) Atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Baltumus sakuļ stingrās putās, bet…

Pamatnei:, 120 g žāvētu aprikožu, 120 g žāvētu dzērveņu, 180 - 200 g riekstu,…
Siera kūka ''gotiņa"
Siera kūka ''gotiņa"
Siera kūka ''gotiņa"
Siera kūka ''gotiņa"

Siera kūka ''gotiņa"

120 min.

1) Sagatavo sastāvdaļas. Bildes sastāvdaļu daudzums nesakrīt ar patieso daudzumu, tapēc pēc tā nevadieties. 2) Abas cepumu paciņas sasmalcina un pievieno izkausēto sviestu. Masu samaisa. 3) Cepumu masu izklāj…

2 paciņas "Selgas" cepumu, 500 g Ricotta siera, 3 olas, 175 g sviesta, Skābais…
Māra
Ļoti garda kūka, cepu uz mammas vārda dienu un visi slavēja. Pamainīju tikai to, ka cepu mazāk par 55 minūtēm un ananāsu vietā pārkaisīju tortes augšu ar sasmalcinātiem valriekstiem. Gāja uz urrā. Paldies par recepti.

Ķirbju siera kūka ar brūkleņu glazūru

90 min.
Pievienoja: Oskars Morozovs

1) Karstumizturīgā veidnē ielej 2 cm ūdens, liek cepeškrāsns apakšējā nodalījumā. Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 °C. 2) Cepumus ar blenderi sasmalcina, pievieno kanēli, izkausēto sviestu, un visu rūpīgi samaisa. 3) Gatavo…

Pamatnei:, 200 g cepumu (piemēram, "Selga"), 1 tējk. kanēļa, 4 ēd. k.…

Svaiga un gaisīga siera kūka

30 min.
Pievienoja: Vineta

1) Sasmalcina cepumus, pievieno izkausētu sviestu un krēmliķieri (daudzums pēc katra vēlēšanās, bet nepārspīlējot), lai masa mīkstāka. Liek veidnē, nedaudz piespiež, izveido nelielas maliņas, ieliek uz brīdi ledusskapī. 2) Pa…

350 g "Selgas" cepumu, Paciņa sviesta, Krēmliķieris, 2 paciņas svaigā siera, 2…
Citrona siera kūka ar šokolādes pamatni

Citrona siera kūka ar šokolādes pamatni

120 min.
Pievienoja: VitaB

Mascarpone siera vietā var izmantot saldo krējumu, pēc oriģinālās receptes 150 g. saldā krējuma. Pārējais receptē nemainās!

Mīklai: , Ola, 50 g cukurs, 70 g sviests, 30 g maltas mandeles, 100 - 150 g milti,…
Klasiskā ceptā siera kūka

Klasiskā ceptā siera kūka

60 min.
Pievienoja: Areta

1) Sakuļ olas ar 200 gramiem cukura. 2) Pievieno miltus, sieru un sakuļ; 3) Saldo krējumu saputo atsevišķi ar 150 g cukura. Tad samaisa visu kopā; 4) Formas apakšā liek cepumus, sadrupinātus un sajauktus ar…

40 g svaigais siers, 200 g saldais krējums, 1 ēd.k. vaniļas cukurs, 350 g cukurs, 2 gab.…

Cepta siera kūka ar biezpienu

30 min.
Pievienoja: Signe

1) Cepumus ar blenderi saberž līdz smilšu konsistencei. Sviestu izkausē, pievieno cepumiem un samaisa kopā. Tortes veidni (24 cm) izklāj ar cepamo papīru; 2) Iegūto masu ar rokām izlīdzina pa tortes veidni, kārtīgi izklājot…

300 g cepumi, 100 g sviests, 40 g vājpiena biezpiens, 3 gab. olas, 150 g saldais…

Tiramisu (itāļu)

30 min.
Pievienoja: Līguce :)

1) Saputot olu baltumus bļodā, līdz baltums kļūst biezs, bet ne sauss. 2) Citā bļodiņā, saputo olu dzeltenumus ar cukuru, līdz masa kļūst krēmīga,puto apmēram 1 minūti. Ja masu pietiekami nesaputo, tad pildījumam būs olu garša.…

625 ml (2-2½ tases) stiprs espresso, atdzesēts līdz istabas temp., 4 lielas olas vai 5…

Siera kūka

90 min.
Pievienoja: Agnese

1) Selgas cepumus sasmalcinam. 2) Sveistu izkausējam un sajaucam kopā ar Selgas cepumiem. 3) Ievietojam uz 20 min. ledusskapī. 4) Tikmēr sagatavojam siera masu. Visas sastāvdalas sajaucam kopā, veidojot viendabīgu masu.…

Pamatnei nepieciešams:, 2 paciņas Selgas cepumi, 1 paciņa sviests, Siera masai…
Siera kūka ar laimu

Siera kūka ar laimu

40 min.
Pievienoja: Gita Mūrniece-Tauriņa

1) Dāmu pirkstiņus ieliek politēna maisiņā. Maisiņu aiztaisa ciet un cepumus sasmalcina, ritinot pa maisiņu ar mīklas veltni. Nosver 180 g cepumu drupaču un ieliek bļodā. Pārejās drupačas noliek malā. 2) Izkausē sviestu un…

200 g cepumu "Dāmu pirkstiņi", 120 g sviesta, 2 laimi, 200 g putukrējuma, 100…

Randiņa siera kūka

120 min.
Pievienoja: Linda Veidemane

1) Cepeškrāsni uzsilda līdz 175 grādiem. 2) Vidēja lieluma bļodā samaisa kopā cepumus, valriekstus, brūno cukuru, kanēli, muskatriekstu un sviestu. 3) Masu ieklāj cepamajā traukā un visu piespiež, lai veidojas ciets kūkas…

Pamatnei:, 170 g sadrupināti TUC krekeri, 60 g saskaldīti valrieksti, 80 g brūnais…
Ceptā siera kūka ar svaigo sieru un skābo krējumu

Ceptā siera kūka ar svaigo sieru un skābo krējumu

60 min.
Pievienoja: estere

1) Sāc ar pamatnes gatavošanu sasmalcini selgas cepumus līdz pilnībai un samīci kopā ar sviestu viendabīgā masā un ieklāj formas apakšu un maliņas, es izvēlējos 26 cm diametrā formu un man siera kūka iznāca plāna, bet ja…

Pamatnei: , 250 g cepumi selga (klasiskie), 150 g sviests (mīksts vai izkausēts),…
Mutē kūstoša siera kūka

Mutē kūstoša siera kūka

80 min.
Pievienoja: Karina Saulite

1) Sāk ar pamatnes gatavošanu. Vispirms sasmalcina cepumus. Kad cepumi sasmalcināti, pieber kanēli un masai pievieno mīkstu sviestu. Sviesta daudzumu jāskatās tā, lai masa iznāk drupena, bet lai to var labi sapresēt formā. 2)…

Pamatnei:, 240 g cepumu Selga (klasiskie), 85 g mīksta sviesta (, 1 tējk. kanēļa,…
Starp atlasītajiem populārākie ir šie ēdienu veidi: Augļu kūkas Konditorejas izstrādājumi Kūkas Tiramisu Tortes Zemeņu kūkas Šokolādes kūkas