Gaisiga abolmaize

1 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • 4olas glaze milti glaze cukurs un 1/4tejkarotes zodaa
  • Aboli.

Pagatavošana:

Sakul olas ar cukuru,pievieno miltus un zoda.Kartigi zamaisa un tad pievieno nomizotus un sagriestus abolus vai rabarberus.

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Jaunākie komentāri Skatīt visus komentārus 7

monta
monta
18.08.2011  / 
ļoti garšīga,vienkārša un ātra recepte! super,paldies!
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
26 no 97 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
dace
dace
26.02.2011  / 
Garsiga,aatra un viegla recepte,paldies liels.
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
27 no 57 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
silverlady
silverlady
17.10.2010
Kads nevar neka likties mieraa ha ha ha
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
28 no 64 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
as
as
14.10.2010
Ja raksta savām vajadzībām, tad parasti saglabā savā datorā un viss. Kaut kas īsti apdāvinātību receptes autorei tomēr nav. Līdzjūtība!
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
35 no 66 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
lol
lol
20.08.2010
haa ha haah ha ha lol.........; ))))))))))) supper recepte! nodereetu kaada atsauksme - nu un kaa garsho? : ) xe xe
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
46 no 77 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Ābolmaize

Ābolmaize

60 min.
Pievienoja: Kristīne Kļaviņa

1) Olas sakuļ ar glāzi cukura, pievieno miltus un kefīru. Mīklu sakuļ, lai tā nebūtu ne šķidra, ne cieta. 2) Mīklu atpūtina un tikmēr nomizo un sagriež ābolu šķēlītēs. 3) Tad lej mīklu veidnē un liek plītī cepties uz 5…

5 āboli, 2 olas, 1 glāze cukura, 2 glāzes miltu, Nedaudz kefīra, 200 g krējuma, Kanēlis
Manas ģimenes mīļākā ābolmaize

Manas ģimenes mīļākā ābolmaize

30 min.
Pievienoja: paramona

1.) Nomizo ābolus,izgriež serdi,sagriež ripiņās,pārkaisa ar cukuru(te cik katrs uzskata par vajadzīgu bērt cukuru-šis daudzums nav iekļauts sastāvā minētajā daudzumā) un samaisa,lai veidojas suliņa no āboliem. 2.Sviestu…

Āboli;, 300 gr cukura;, 100 gr sviesta;, 3 olas;, 5 ēdamkarotes skāba krējuma;, 1…
Tradicionālā kefīra ābolmaize

Tradicionālā kefīra ābolmaize

60 min.
Pievienoja: Inga

1) Nomizo un sagriež daudz ābolu un ber iekšā iepriekš ietaukotā cepamtraukā. Ābolus nežēlo, jābūt ļoti daudz - pilns trauks. Šīs receptes noslēpums ir ābolu daudzumā; 2) Mīklas sastāvdaļas visas reizē sablenderē…

Mīklai:, 1 gl cukurs, 3 gab. olas, 1.5 - 2 gl milti, Šķipsniņa cepamais pulveris,…

Gaisīgās mēlītes

40 min.
Pievienoja: Inese Šneidere

Sarīvē margarīnu, pievieno miltus, krējumu samīca ,ieliek ledusskapī uz 2 stundām. Izrullē, uzber pa virsu cukuru, norullē, sagriež rombiņos. (Ja slikti rullējas pievieno krējumu) Cep cepeškrāsnī 180- 200 grādos. Sanāk…

200 g margarīna (atdzesēta), 200 g krējuma, 2 glāzes miltu, cukurs

Ātrā ābolmaize

15 min.
Pievienoja: Evija Šmite

Baltmaizes šķēles apsmērē ar sviestu (var arī no abām pusēm) Virsū liek nomazgātu, šķēlītēs sagrieztu ābolu, uz tā 1 tējkaroti skābā krējuma, nedaudz cukuru un kanēli, pēc vēlēšanās var arī nedaudz vanīlīncukuru. Maizes liek…

1 liels skābs ābols, 4 šķēles baltmaizes, 4 tējkarotes skābā krējuma, sviests, cukurs,…
Laiks
20 min.
Sarežģītība
Viegla
Apskatīta
7475 reizes