Foreļu zupa

1 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • 1 ēdamk. sviesta, 1 ēdamk. pilngraudu kviešu miltu, ½ l zivju buljona, 1 kūpinātas filejas forele, 1 ēdamk. Creme fraiche, sāls, pipari, kurkuma, 1 ēdamk. sakulta krējuma, 1 ēdamk. sakapātu estragona lapiņu, neliels gabaliņš svaigu mārrutku.

Pagatavošana:

Sviestu un miltus ieliek pannā, uzkarsē un labi samaisa. Pastāvīgi maisot, pannā izlej zivju buljonu. Ļauj uzvārīties, pēc tam karsē uz nelielas liesmas 10 minūtes pannā ar vāku.

Foreles fileju sagriež mazos gabaliņos, ieliek pannā. Pievieno Creme fraiche, sāli, piparus un kurkumu. Samaisa un vēl 10 minūtes lēni karsē pannā vāku. Pirms pasniegšanas katrai porcijai uzliek piciņu sakulta krējuma. Garnē ar estragonu un svaigi rīvētiem mārrutkiem.

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Zupa ar frikadelītēm

40 min.
Pievienoja: kristiāna

1) Gaļu noslauka, liek aukstā ūdenī un uz lēnas liesmas vāra. Pēc putu nosmelšanas pieliek notīrītas garšaknes un sāli. Kad gaļa pusmiksta, pieliek četrstūrainos gabaliņos sagriestus burkānus, kad tie pusmīksti, pieliek…

Zupai: , 500 g ūdens, 100 g liellopu gaļa ar kaulu, 125 g garšsaknes, 50 g sāls,…

Laša zupa ar tomātiem (no laša zupas izlases)

120 min.
Pievienoja: Linda Saule

Liek lasi lielā katlā (tā izlase veikalā ir liela, sanāk liels katls, vai kaut kā tad jāmēģina sadalīt, bet to nedrīkst atsaldēt un tad sasaldēt) un vāra kamēr mīksta. Ja grib var lasīt ārā asakas, bet var arī nelasīt, dikti…

Laša zupas izlase (nopērkama RIMI un Super Netto), nu vai pats sapērk jēlus laša…

Pupiņu zupa ar kāli

20 min.
Pievienoja: Īrisa

1) Uzvāra katliņā ūdeni; 2) Ieliek pupiņas un sagrieztu burkānu, kā arī kāli. 3) Kad uzvārās vēlreiz, piemet klāt sagrieztu kartupeli. Pievieno sāli un lauru lapas. 4) Vāru uz elektriskās plīts. Parasti, kad sāk mutuļot…

Pusglāze pupiņas, mērcēt 5-6 stundas, Kartupelis, Burkāns, Kālis (obligāti, citādi nav…
Foreles sacepums ar brokoļiem un sieru

Foreles sacepums ar brokoļiem un sieru

30 min.
Pievienoja: Iveta Šubrovska

1) Sagatavo sastāvdaļas. 2) Pannā ieklāj cepampapīru. 3) Noņem foreles filejai ādu, sagriež fileju gulaša gabalos, nedaudz apsāla. Kopā ar ķiploku daiviņām, lauru lapām un pipariem izvieto uz cepešpannas. 4) Verdošā,…

1 - 1,2 kg foreles filejas, 0,5 l saldā krējuma, 2 brokoļu galviņas, 1 iepakojums…

Puravu zupa ar kausēto sieru

25 min.
Pievienoja: Liene

Puravus visā garumā ( gan balto, gan zaļo daļu) sagriež strēmelēs un sakarsētā eļļā sautē, līdz tas ir mīksts. Atsevišķi apcep sadrupinātu malto gaļu. Kopā ar puraviem liek katlā, pārlej ar buljonu (var gatavot no buljonu…

2 puravi, 300 g maltas gaļas ( liellopu/cūkgaļas - pēc izvēles), 100 kausētā siera, 3/4…
Galvenās sastāvdaļas: estragons, kurkuma, mārrutki.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
6088 reizes