Ērkšķogu ievārījums 2

3 14
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • Ērkšķogas,
  • ķiršu lapas,
  • ūdens,
  • cukurs.

Pagatavošana:

Apmēram 1 kg ērkšķogu nelielā ūdens daudzumā savāra ar sauju ķiršu lapu. Pēc tam ķiršu lapas izņem un pievieno cukuru ( uz 1 kg ogu - 800g - 1 kg) un vāra, kamēr ievārījums gatavs. Ķiršu lapas noņem ērkšķogu stiprumu.

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Ērkšķogu ievārījums - džems

0 min.
Pievienoja: Gita Krampe

Ērkšķogas notīra, nomazgā. Liek katlā, pielej nedaudz ūdeni, lai var sākt vārīt. Vārot,visu laiku maisa. Vārīšanu beidz, kad ogas ir izjukušas un ir izveidojusies ogu "putriņa". Šo masu karstu izberž caur sietu.…

1 kg ērkšķogu biezenis 1 kg cukurs

Ērkšķogu un banānu ievārījums

0 min.
Pievienoja: Kristīne Cērpa

Vāra ērkšķogas ar cukuru. Kad tās gandrīz gatavas, pievieno sagrieztus banānus un vāra, līdz izveidojas viendabīga masa.

1kg ērkšķogu 300g banānu 700g cukura
Ērkšķogu ievārījums

Ērkšķogu ievārījums

240 min.
Pievienoja: Iveta Strode

Ogu laiks ir jāizmanto!

1 l sīrupa:, 600 g cukura, o,6 l ūdens uz 1 kg ogu ņem 1l šāda sīrupa, uz 1 kg …
Kamberlendas ievārījums (upeņu un jāņogu iev.)

Kamberlendas ievārījums (upeņu un jāņogu iev.)

30 min.
Pievienoja: Dansukker

Šo ievārījumu var pasniegt kopā ar gaļas ēdieniem vai aknu pastēti Kamberlendas mērces vietā. Šai gadījumā ievārījumam jāpievieno arī vīns un sinepes, un kārtīgi jāizmaisa. Šāda mērce būs mazliet biezāka nekā klasiskā…

1 apelsīns, 600 g sarkano jāņogu, 400 g upeņu, 100 ml ūdens, 1 kg Dansukker ievārījumu…
Persiku ievārījums

Persiku ievārījums

45 min.
Pievienoja: Lāsma Sirmule

1) Persikus nomizo (nogatavojušos persikus aplej ar verdošu ūdeni, tad mizu var viegli novilkt. Ja persiki vēl ir cieti, jāmizo ar dārzeņu mizojamo nazi). Daļu persiku ieteicams sablenderēt, lai veidotos viendabīga ievārījuma…

1 kg persiku, 0,5 kg Dan Sukker ievārījumu cukura, 1 apelsīns
Galvenās sastāvdaļas: ērkšķogas, ķiršu lapas.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
14465 reizes