Biskvīta rulete ar ievārījumu

2
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 6ēd.k. cukura
  • 6ēd.k. miltu
  • ievārījuma

Pagatavošana:

Sakuļ olas ar cukuru, tikmēr kamēr masa kļuvusi gaiša un bieza. Tad pievieno miltus.

Uz pannas uzliek cepamo papīru un uzlej mīklu. Cep cepeškrāsnī, kamēr gatava. Tad izņem no krāsns un ar visu papīru sarullē un atstāj kamēr atdziest. Tad atrullē vaļā un iesmērē ievārījumu. Sarullē un noņem no papīra, un sagriež šķēlītēs.

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

Neteikšu.
Neteikšu.
29.03.2015
Laba rulete..:)
Sanda
Sanda
01.01.2015
Es cepu ar 10 olām,pievienoju 10 ēd. kar miltus, 10 ēd. kar. cukuru, bišķiņ vanilīna cukuru un vienu tējkaroti kartupeļu cietes. Iesmērēju ķiršu ievārījumu un putukrējumu. Sanāca lieliska! Tāda ņamma! :)
Laura
Laura
05.01.2013
uzcepu un nekada rulete neiznaca un mamma teica ka no 6 olam tikai ritigu omleti var uzcept -.-
Laura
Laura
05.01.2013
Pirmo reizi taisu ruleti ;) Paslaik vinja ir cepesh krasni nu nezinu kas iznaks man biki bail ka neiznaks :(
Linda
Linda
14.10.2012
Ruleti protams labāk atstāt uz kādu laiku ledusskapī, lai savelkās. protams vēl garšīgāk ir tad, ja pievieno saldo krējumu ;)))
daiga
daiga
28.05.2012  / 
Mana vecmamma cepa visam miestam tortes un olas vienmēr kūla nedalītas.
Inga
Inga
25.11.2011  / 
Precīzi aprakstītu biskvītu mīklas pagatavošanu ar visām niansēm, domātu skolēniem, skat.
http://www.liis.lv/majtur/darbmac/uzturm…
rita
rita
20.11.2011
var putot olu neatdalot, bet vienkārši jābūt pacietīgam un jāputo līdz masa ir bieza un gandrīz balta, citādāk nekas nesanāks...
Liene
Liene
02.10.2011  / 
Recepte laba!Par tām olām... Mājās gatavojot, jā, olas puto atsevišķi, bet nav nekādas vainas putot kopā - tā vienmēr dara kond. cehos. Jāputo apmēram 30 min., jācep 220 grādos 10 - 15 min.
ineta
ineta
07.06.2011
Kaadaa temperatuuraa jaacep un cik ilgi?
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Ķirbja biskvīta rulete ar krējumsieru

Ķirbja biskvīta rulete ar krējumsieru

60 min.
Pievienoja: Veronika Kozlova

1) Olu dzeltenumiem pieber pusglāzi cukura un kuļ, līdz masa kļuvusi dzeltena un gaisīga. Kulšanas beigās pievieno ķirbja biezeni. 2) Olu baltumus saputo, pamazām pieberot atlikušo pusglāzi cukura. Pievieno ar ķirbja bizeni…

Biskvītam:, 3 olas, 1 glāze cukura, 2/3 glāzes ķirbja biezeņa, 3/4 glāzes kviešu…

Biskvīta rulete ar ogām

0 min.
Pievienoja: Marina Kanonoviča

Biskvīta šķēles saliek uz šķīvja. Katru šķēli pārklāj ar svaigām notīrītām ogām, pārkaisa ar cukuru. Ziemā svaigo ogu vietā var ņemt kompotu.

4 šķēles biskvīta ruletes 1 gl. ogu 4 tēj.k. cukura

Sāļā biskvīta rulete ar kūpinātas zivs krēmu

0 min.
Pievienoja: Ina Fominova

Saputo olu dzletenumus līdz krēmveida masai, tad iesijā un iemaisa miltus un šķipsniņu sāls. Pēdējos iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus. Lej uz plātī ieklāta ietaukota pergamenta, izlīdzina un cep gatavu. Šviestu…

6 olas 6 ēdamkarotes miltu sāls 200 g kūpinātas zivs filejas 100 g sviesta 100 g…

Sāļā sēņu biskvīta rulete

0 min.
Pievienoja: Ina Fominova

Saputo olu dzletenumus līdz krēmveida masai, tad iesijā un iemaisa miltus un šķipsniņu sāls. Pēdējos iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus. Lej uz plātī ieklāta ietaukota pergamenta, izlīdzina un cep gatavu. Sēnes…

6 olas 6 ēdamkarotes miltu 700 g sālītu sēņu 1 ēdamkarote sviesta 1 sīpols 1 tējkarote…
Kamberlendas ievārījums (upeņu un jāņogu iev.)

Kamberlendas ievārījums (upeņu un jāņogu iev.)

30 min.
Pievienoja: Dansukker

Šo ievārījumu var pasniegt kopā ar gaļas ēdieniem vai aknu pastēti Kamberlendas mērces vietā. Šai gadījumā ievārījumam jāpievieno arī vīns un sinepes, un kārtīgi jāizmaisa. Šāda mērce būs mazliet biezāka nekā klasiskā…

1 apelsīns, 600 g sarkano jāņogu, 400 g upeņu, 100 ml ūdens, 1 kg Dansukker ievārījumu…
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
17555 reizes