Biezpiena krēms. 2

2 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • 2pac. biezpiena
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2ēd.k. cukura
  • citrona miziņa
  • saldais krējums
  • 1½ēd.k. želatīna
  • ¾glāzes ūdens

Pagatavošana:

Biezpienu trīs reizes samaļ. olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pieliek rīvētu citrona miziņu, biezpienu. Želatīnu uzbriedina un sagatavo, pievieno biezpiena masai, beigās pievieno biezpiena masai saputotu krējumu. Lej formās un ļauj sastingt.Pasniedz ar sīrupu.

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Biezpiena krēms

120 min.
Pievienoja: Anita Vasariņa

Kēmam: Uzbriedina 4 tēj.karotes, 1 gl.vārīta ūdens, 1gl. vārīta piena. 250 gr. sviesta saputo kopā ar cukuru un olu dzeltenumiem, vanilīnu. Pievieno samaltu biezpienu un iecilā saputotus olu baltumus. Pievieno uzbriedināto…

Krēmam: 4 tēj.karotes želantīna, 1 gl. ūdens, 1 gl. piena, 250 gr. sviesta, 1,5…

Biezpiena krēms

0 min.
Pievienoja: Linda

Banānus sagriež gabaliņos,sapaida kopā ar biezpienu liek putojamā traukā,pielej saldo krējumu visu saputo. Ēd pārlejot ar sulas mērcīti, ja ir vēlēšanas var rotāt ar mandarīniem vai apelsīniem.

viena paciņa biezpiena, saldais krējums.divi banāni.

Biezpiena krēms ar augļiem

0 min.
Pievienoja: Jūlija Beļēviča

saldo krējumu sakuļ ar 3 ēd.karotēm pūdercukura, lai veidotos putukrējums(bet tikai nepārcentieties, lai nesanāk svets =0)).atsevišķā traukā sakuļ biezpienu ar pārējo pūdercukuru, kad tas izdarīts, tad saliek putukrējumu ar…

2 pac. biezpiena 2 pac. saldā krējuma 400g zemeņu 2 banānus 2 apelsīnus 150g…

Biezpiena krēms ar augļu želeju

120 min.
Pievienoja: Anita Vasariņa

Krēmam: 4 tēj.k želantīna, 1. gl vārīta ūdens sajaukt, pielej klāt1.gl vāroša piena, Saputo 250 gr. sviesta 1,5 gl. cukura, 4 olas dzeltenumus, vanilīns. Pievieno 350 gr. sakapātu biezpiena, iecilā saputotus olas baltumus.…

Krēmam: 4 tēj.k želantīna, 1. gl ūdens, 1.gl piena, 250 gr. sviesta 1,5 gl. cukura, 4…

Biezpiena un rupjmaizes krēms

0 min.
Pievienoja: Gita Mūrniece-Tauriņa

Pienu uzvāra, pārlej saputotam olu dzeltenumam un liek ūdens peldē, līdz sabiezē. Biezpienu sablenderē, pievieno olas maisījumu, krējumu, mīkstu sviestu, citronu miziņu, apgrauzdētu rupjamaizi, nelielos salmiņos sagrieztus ,…

200 g biezpiens 1 olas dzeltenums 50 g piena 20 g sviests 20 g krējuma rīvēta…
Galvenās sastāvdaļas: citroni.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
24143 reizes