Ābolu strūdele

4 9
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,
Ābolu strūdele

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa kārtainās mīklas
  • 2 āboli
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1/2 paciņa kanēļa
  • 1 banāns
  • 2 olas
  • 200 ml piena
  • 50 g miltu

Pagatavošana:

Ābolu strūdele 2

Ābolu strūdele 1

1) Pagatavo krēmu - olas dzeltenumu saputo ar cukuru pievieno pienu un miltus. Liek vārīties visu laiku maisa līdz brīdim kad masa sabiezē.

2) Ābolu nomizo apcep ar cukuru uz pannas. 3) Izklāj kārtaino mīklu un liek krēmu ābolus un sagrieztu banānu visu pārkaisa ar vaniļas cukuru un kanēli, aiztin ciet un liek cepties uz 180 grādiem.

Pasniedz ar vaniļas mērci.

Lai labi garšo!

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Jaunākie komentāri Skatīt visus komentārus 4

sanija
sanija
13.12.2015
man negarsoja
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
3 no 20 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
ligita
ligita
05.09.2014  / 
cik gardi bija
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
8 no 47 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
liga
liga
17.09.2012
cik ilgi jacep? :)
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
33 no 47 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Iveta
Iveta
29.01.2011
nepamanīju cukura norādīto daudzumu
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
85 no 200 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Ābolu strūdele "rudens garša"

60 min.
Pievienoja: Paula

1) Nomizo ābolus, sagriež tos mazos gabaliņos, liek bļodā, pievieno cukuru un kanēli. Atstāj šo masu uz brīdi, lai garšās savelkas. Tad pievieno olas, un visu samaisa. 2) Kārtaino mīklu atlaidina un izrullē tā, lai viedotos…

10 āboli, Cukurs, Kanēlis, Gatava kārtainā mīkla, Šokolādes mērce, Saldējums, Putukrējums
Ābolu strūdele un saldējums

Ābolu strūdele un saldējums

120 min.
Pievienoja: Nataša Rogova

Strūdeli vislabāk ēst otrā dienā, jo tikko cepta mīkla būs cieta kraukšķīga, grūti sagriežama skaistos gabaliņos.

Saldējumam:, 250g ābolu, jau nomizoti un bez serdes, 1 ola, 200 g grieķu jogurta,…

Austriešu ābolu strūdele ar magonēm

120 min.
Pievienoja: Ināra Kundziņa

1. Lielā bļodā ieber miltus, sāli, nedaudz sakultu olu un ūdeni, samaisa līdz izveidojas mīkla. Mīklu uzliek uz virsmas, kas nobārstīta ar miltiem un mīca 10 min., līdz mīkla paliek gluda un elastīga. Apsedz un atstāj uzbriest 1…

Mīklai: 3,5 gl. milti 1 tējk. sāls 1 ola 1 gl. silts ūdens Pildījumam: 2 gl. magoņu…
Ābolmaize

Ābolmaize

60 min.
Pievienoja: Kristīne Kļaviņa

1) Olas sakuļ ar glāzi cukura, pievieno miltus un kefīru. Mīklu sakuļ, lai tā nebūtu ne šķidra, ne cieta. 2) Mīklu atpūtina un tikmēr nomizo un sagriež ābolu šķēlītēs. 3) Tad lej mīklu veidnē un liek plītī cepties uz 5…

5 āboli, 2 olas, 1 glāze cukura, 2 glāzes miltu, Nedaudz kefīra, 200 g krējuma, Kanēlis

Ceptu ābolu un brī siera deserts

30 min.
Pievienoja: Alise Solovjova

1) Ābolus nomizo, griež šķēlēs un uz pannas apcep sviestā. Kad āboli apcepušies, virsū liek veselu rituli Brī siera. Uzliek vāku un cep, līdz siera iekšpuse mīksta, bet baktēriju apmale vēl cieta. 2) Sieru servē kopā ar…

5 āboli (skābi), 3 ēdamkarotes sviests, 1 kg Brī siers, Persiku–Kaukāza plūmīšu (vai…
Galvenās sastāvdaļas: banāni, kārtainā mīkla, piens, āboli.
Laiks
30 min.
Sarežģītība
Vidēja
Pazīmes
Veģetāriešu
Piemērots bērniem
Apskatīta
15029 reizes