Ābolu plātsmaize (kefīra)

2 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • 1 glāze kefīrs
  • 2 glāzes miltu
  • 1 glāze cukura
  • 2 olas
  • 150 grami sviesta (margarīna)
  • ½ tējkarote dzeramās sodas
  • garšvielas
  • Āboli

Pagatavošana:

Sajauc mīklu. Ietauko pannu, ielej mīklu, tās biezums tāds kā plātsmaizei. Pa virsu liek šķēlītās sagrieztus ābolus. Pārkaisa ar cukuru un kanēļi. Liek cept karstā cepeškrāsnī.

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Viegli pagatavojama ābolu platsmaize

45 min.
Pievienoja: LāsmaV

1) Ieklāj pannā sviestpapīru, uzber sagrieztus ābolus (cik daudz? Tik cik gribās, patīk un garšo!). 2) Olas ar sviestu maisa tik ilgi, kamēr sviests izšķīst (blenderī vai mikserī iet daudz ātrāk). 3) Pievieno miltus, kārtīgi…

Āboli, 6 olas, 2 krūzes cukurs, 2 krūzes miltu, Sviestpapīrs

Ātrais ābolu vai kefīra pīrāgs

50 min.
Pievienoja: Sanita

1) Olas saputo ar cukuru pievieno kefīru, miltus, vaniļas cukuru, dzēsto sodu. 2) Cepešpannā ielej mīklu un liek plānas šķēlē ābolus (tas nekas, kā sākumā mīkla būs plāna vēlāk tā celsies). 3) Cep 180°C 30-40 min. Lai labi…

1 gl cukurs, 2 gl milti, 1 gl kefīrs, Vaniļas cukurs, Olas, Āboli, Dzēstā soda
Abolu platsmaize vienkarsha

Abolu platsmaize vienkarsha

30 min.
Pievienoja: Linda Vasilevska

sajaucam cukuru,miltus,olas un cepamo pulveri. kartiigi samaisa. abolus sagriez planas shelites ieklaj miklu ieeljota pannaa un liek pa virsu rindinja abolus. parkaisa ar kaneli. cepam 210grados apm 25min kad gatavs…

4olas, 16 ed/k miltu, 16 ed/k cukura, 1 tejk cepama pulvera, kanelis, 4 aboli, 4-5 ed/k…

Ātrā kefīra plātsmaize ar āboliem

30 min.
Pievienoja: Tatjana

1. Olas sakuļ ar cukuru 2. Iesijā miltus, cepamo pulveri un samaisa 3. Pielej kefīru un sakuļ viendabīgā mīklā 4. Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru un ielej mīklu 5. Nomizo ābolus, sagriež sīkos gabaliņos vai daiviņās. Uzber…

Mīklai:, 1 glāze cukurs, 1 glāze kefīra, 2 glāzes miltu, 2 olas, …
Ābolmaize

Ābolmaize

60 min.
Pievienoja: Kristīne Kļaviņa

1) Olas sakuļ ar glāzi cukura, pievieno miltus un kefīru. Mīklu sakuļ, lai tā nebūtu ne šķidra, ne cieta. 2) Mīklu atpūtina un tikmēr nomizo un sagriež ābolu šķēlītēs. 3) Tad lej mīklu veidnē un liek plītī cepties uz 5…

5 āboli, 2 olas, 1 glāze cukura, 2 glāzes miltu, Nedaudz kefīra, 200 g krējuma, Kanēlis
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
16369 reizes