Ābolu plācmaize

1 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • 5-6 āboli
  • 3 olas
  • pirktā mīkla
  • cukurs cik vajag
  • krējums
  • kanēlis

Pagatavošana:

uz pannas izklāj mīklu. uz mīklas glīti visur sakārto ābolus. uzber cukuru. krējumu, olas un cukuru (pēc garšas) saputo. uzlej virsū un uzkaisa kanēli. cep, līdz paliek brūns. ļauj atdzist 10 min.

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Klasiskais amerikāņu ābolu pīrāgs

30 min.
Pievienoja: Mazins

Lai gan sākotnēji šī recepte varētu šķist sarežģīta, tā nebūt nav! Šo pīrāgu pagatavot ir diezgan ātri un vienkārši. Mīklas sagatavošana: 1) Lielā bļodā sajauc miltus un sāli. Pievieno rīvētu sviestu un samaisa viendabīgā…

Mīkla:, 2,5 glāzes milti, 1/2 tējkarote sāls, 1 glāze auksts, rīvēts sviests, 1/2…
Ābolmaize

Ābolmaize

60 min.
Pievienoja: Kristīne Kļaviņa

1) Olas sakuļ ar glāzi cukura, pievieno miltus un kefīru. Mīklu sakuļ, lai tā nebūtu ne šķidra, ne cieta. 2) Mīklu atpūtina un tikmēr nomizo un sagriež ābolu šķēlītēs. 3) Tad lej mīklu veidnē un liek plītī cepties uz 5…

5 āboli, 2 olas, 1 glāze cukura, 2 glāzes miltu, Nedaudz kefīra, 200 g krējuma, Kanēlis

Ceptu ābolu un brī siera deserts

30 min.
Pievienoja: Alise Solovjova

1) Ābolus nomizo, griež šķēlēs un uz pannas apcep sviestā. Kad āboli apcepušies, virsū liek veselu rituli Brī siera. Uzliek vāku un cep, līdz siera iekšpuse mīksta, bet baktēriju apmale vēl cieta. 2) Sieru servē kopā ar…

5 āboli (skābi), 3 ēdamkarotes sviests, 1 kg Brī siers, Persiku–Kaukāza plūmīšu (vai…
Ābolu pīrādziņi

Ābolu pīrādziņi

50 min.
Pievienoja: TeddyWife

1) kārtaino rauga mīklu izņem no saldētavas un atsaldē. Iesaku ņemt Rimi kārtaino rauga mīklu, jo no tās sanāk daudz pufīgāki pīrādziņi nekā no Tešlas mīklas. 2) Izkausējam sviestu, pievienojam kanēli un cukuru. Visu…

2 plāksnītes kārtainā rauga mīkla, 1 liels ābols, ~ 50 g sviests, 1 tējkarote malts…

Klasiskā ābolkūka

90 min.
Pievienoja: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

1) Kefīru, eļļu, sāli un cukuru ieber traukā un maisot uzsilda, tad lej miltos, kuri ir sajaukti ar raugu. 2) Sajauc visu ar karoti, samīca ar rokām, pārsedz trauku ar dvieli un noliek siltumā uz 15 vai 20 minūtēm. 3) Pa to…

7 vidēja lieluma āboli, 1 glāze kefīra, 1/2 glāze eļļas, Šķipsniņa sāls, 1 ēdamk. cukura…
Laiks
40 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
6382 reizes