Ābolu-pīlādžu ievārījums rudenīgiem biskvītiem

1 6
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,
Ābolu-pīlādžu ievārījums rudenīgiem biskvītiem

Šāds ievārījums lieliski der kopā ar biskvītu, jo pīlādži dod tādu sūru garšu, līdz ar to biskvīts nebūs tik salds un šķebinošs.

Sastāvdaļas

  • ābolus 1,5kg,
  • pīlādžus - 0,5kg,
  • cukuru - 1,5kg
  • biskvītam : 8 olas, 8 ēd.k. milti, 8 ēd.k. cukurs

Pagatavošana:

sagriežam ābolus

Ābolu-pīlādžu ievārījums rudenīgiem biskvītiem 1

ņemam pīlādžus

Ābolu-pīlādžu ievārījums rudenīgiem biskvītiem 2

liekam kopā katliņā, pielejam nedaudz ūdeni, un liekam vārīties. kad nedaudz pašķīduši, liekam klāt cukuru

Ābolu-pīlādžu ievārījums rudenīgiem biskvītiem 3

un vāram līdz ievārījums gatavs.

karstu pildam burciņās un atstājam lai atdziest

Ābolu-pīlādžu ievārījums rudenīgiem biskvītiem 4

tālāk izcepam vienkāršu biskvītu - ņemam 8 olas, atdalam dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus sakuļ kopā ar cukuru, pievieno miltus, un beigās iecilā uzputotus olu baltumus (svarīgi, lai olu baltumi ir uzputoti stingrās putās, ja ne - biskvīts saplaks un neizcepsies.)

cep 40 minūtes.

Kad biskvīts gatavs, iesmērējam pa vidu ievārījumu, sarullējam, ietinam folijā, un liekam ledusskapī uz pāris stundām. tad griežam gabalos un liekam uz šķīvja :)

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Pīlādžogu ievārījums

1000 min.
Pievienoja: maija zviedrāne

1) Pīlādžu ogas notīra, nomazgā, aplej ar verdošu ūdeni (rūgtuma mazināšanai) un tur tajā 5-10 min.; 2) Ūdeni nolej, savāra sīrupu, rēķinot 0,5l ūdens uz 1 kg cukura vai 300 g želejcukura 1+3; 3) Ogas ieber karstā sīrupā un…

1 kg pīlādžu oga, 1 kg cukurs, 0,5 l ūdens

Pīlādžu ievārījums

0 min.
Pievienoja: Aina Sņegova

Ogas 3-4 minūtes patur verdošā ūdenī, tad 12- 24 stundas mērcē aukstā ūdenī, to vairākkārt mainot. No cukura un ūdens vāra sīrupu. Izmērcētas ogas ber sīrupā, tur 8-10 stundas, tad 2-3 minūtes vāra. Ar 12 stundu intervālu…

1 kg pīlādžu 6 glāzes cukura 4,5 glāzes ūdens

Dzērveņu un ābolu čatnijs. (ievārījums)

0 min.
Pievienoja: Gita Mūrniece-Tauriņa

Visas sastāvdaļas liek lielā katlā, marles maisiņu ierušina vidū, uzvāra un tad vāra uz lēnas uguns 1.5 stundu. Šo čatniju var uzglabāt noslēgtās burkās.

kanēļa mizas standziņu 1 tējkaroti smaržīgos piparus (allspice), saspiestus 1…

Ābolu+ingvera ievārījums

90 min.
Pievienoja: Upeniite

1.Lej katlā ūdeni,kam pievieno smalki sarīvētu citrona miziņu un to sulu. Ābolus nomizo,izņem serdes, sagriež nelielos gabaliņos.Katlā liek sagrieztos ābolus un uzvāra. 2. Pievieno sīki sakapātu ingveru un cukuru. Visu uz lēnas…

400ml ūdens, 3 citroni, 2kg ābolu, īkšķa lieluma gabaliņš svaiga ingvera, 600g…

Kartupeļu pankūkas ar mīdījām, āboliem un ievārījumu

50 min.
Pievienoja: Pikant

Pagatavo pankūku mīklu, sarīvē kartupeļus, pievieno olu, mazliet miltus. Cep pankūkas. Pasniedz ar mīdijām, majonēzi un zaļumiem, Pasniedz ar aveņu ievārījumu, Pasniedz ar apceptām ābolu šķēlītem un krējumu.

Kartupeļi, Olas, Milti, Krējums, Majonēze, Mīdijas (oranžā mērcē), var arī marinētas vai…
Galvenās sastāvdaļas: pīlādži.
Laiks
180 min.
Sarežģītība
Viegla
Apskatīta
7662 reizes