1. Uz pannā ielikta cepamā papīra uzzīmē 18 X 18 cm lielu taisnstūri.
3. Sajauc mandeļu miltus ar cukuru.
4. Saputo olu baltumus un sajauc ar mandeļu un cukura maisījumu.
5. Klāj uz uzzīmētā taisnstūra.
6. Pamatu 15 minūtes cep 175 grādu tempertūrā.
7. Noņem no papīra un atdzesē.
8. Lielā bļodā sakuļ olu dzeltenumus ar cukuru.
9. Pievieno citronu sulu.
10. Bļodu uzliek katliņām, kurā vāra nedaudz ūdens.
11. Maisījumu kuļ, kamēr tas sabiezē.
12. Noņem bļodu no katliņā.
13. Maisījumam piejauc aukstā ūdenī uzbriedinātu želantīnu.
14. Masa, kamēr želantīns izkūst.
16. Saputo olu baltumus ar cukura, saputo arī putukrējumu.
17. ¼ saputotā olu baltuma uzmanīgi sajauc ar saputotu olu dzeltenumiem, tad pievieno atlikušos olu baltumus.
18. Kā pēdējo piemaisa putukrējumu.
19. Krējuma želeju uzziež mandeļu pamatam.
20. Malu atbalstām noder divkārša sviestpapīra strēmele, kuru apliek želejai.
21. Torti uz 3 stundām liek ledusskapī ( to var pagatavot iepriekšējā dienā).
22. Noņem atbalsta papīru un nolīdzina malas.
23. Nazi apmērciet karstā ūdenī, torti sagriež 9 vienādos gabalos, kurus liek uz paplātes.
24. Sāniem uzsmērē putukrējumu, bet vidū liek zemeni vai tās pusīti.
25. Rotā ar piparmētru vai citronmelisas lapiņu.