Banānu "pufītes"

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 gl. ūdens
  • 1 gl. miltu
  • 100 g sviests vai margarīns
  • 4 olas
  • Sāls
  • Pildījumam
  • 3 banāni
  • 200 g salds krējums
  • 1 tējk. želantīna ( ar kaudzīti)

Pagatavošana

1 min.
  1. Ūdeni kopā ar sviestu un sāli uzvāra.
  2. Vērdošā šķidrumā ieber uzreiz visus miltus un maisot karsē, līdz mīkla kļūst viendabīga un saveļās kamolā.
  3. Nedaudz padzesē un pa vienai iemaisa olas.
  4. Mīklu nevajag putot, bet tikai maisīt.
  5. Ar karoti liek uz plāts mīklas piciņas un mērenā siltumā cep gaiši brūnas.
  6. Pirmās 15 minūtes nedrīkst atvērt cepeškrāsns durtiņas, citādi "pufītes"sakritīsies.
  7. Atdzisušām kūkām nogriež vāciņus un pilda ar krēmu.
  8. Želantīnu nelielā ūdens daudzumā uzbriedina (apmēram pusstundu).
  9. Banānus sarīvē vai samaļ, pievieno uz nelielas liesmiņas izkausētu želantīnu un bez cukura saputotu krējumu.
  10. Kad krēms nedaudz sarecējis, to pilda kūkās.
  11. P.S. Banānu krēms bērniem garšo arī kā atsevišķs saldais ēdiens.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti