Sīpoli ar dillēm

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg mzu sīpolu
  • 1 l ūdens
  • 125 g sāls
  • ½ l galda etiķa
  • 5 -6 diļļu "lietussardziņi"
  • 2 ēd.k. cukura
  • 1 ēd.k. balto smaržīgo piparu (nemaltu)

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītiem sīpoliem pārlej sālījumu un uz 48 stundām noliek vēsā vietā.
  2. Pēc tam sālījumu nolej, bet sīpolus sapilda burciņās.
  3. Uzvāra etiķi ar dillēm, cukuru un pipariem.
  4. Marinādi atdzesē un pārlej sīpoliem.
  5. Aizvākotos traukos glabā vēsā vietā.
  6. Šie konservi nebūs ilgi glabājami.
  7. Tos ieteicams pildīt nelielos traukos un turēt ledusskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi