Pikantie ērkšķogu konservi

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g pusgatavu ērkšķogu
  • 500 g ābolu
  • ¼ l vīnetiķa
  • 3 sīpoli
  • 200 g cukura
  • Sāls
  • 100 g rozīņu
  • ¼ tējk. kanēļa
  • Maltas krustnagliņas uz naža gala
  • 1 tējk. malta ingvera

Pagatavošana

1 min.
  1. Ērkšķogas nomazgā, ābolus un sīpolus nomizo, sagriež šķēlītēs.
  2. Uzvāra vīnaetiķi kopā ar rozīnēm, cukuru un mazliet sāls.
  3. Šajā marinādē liek ogas, ābolus un sīpolus.
  4. Strauji kopā uzvāra, tad neaizvākotā katlā uz lēnas uguns tvaicē 30-40 minūtes.
  5. Sabiezējušo karstu masu iepilda sterilos traukos, aizvāko un tad atdzesē.
  6. Šie konservi ir ideāla piedeva no medījuma gatavotiem ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi