Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņu sautējums "Rudens veltes"

2005. gada 16. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Dārzeņus rūpīgi nomazgā. Baklažānus un kabačus sagriež nelielos gabaliņos.
2. Kabačus sagriež gabaliņos, burkānu gana plānās ripiņās, ziedkāpostus sadala rozetītēs.
3. Nelielā sālsūdens daudzumā pirmos liek vārīties burkānus.
4. Tad pievieno kabačus un ziedkāpostus.
5. Kā pēdējos pievieno zirnīšus, kad pārējie dārzeņi gatavi, pavāra vēl 5 minūtes un ņem nost no uguns.
6. Iemaisa dažas karotes tomātu mērces (var izmantot arī pastu), pievieno sāli un piparus pēc garšas. Samaisa, ļauj garšām savilkties un tad var pasniegt.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu