Kaltētas voblas

2006. gada 25. jūnijs
Foto: Eva Kalniņa
Pagatavošana
20 min
1. Paņem rokās pa vienai zivij , uzliek uz dēlīša, atgriež vēderu, uzņem visu, ko nav ieteicams ēst un apmazgā siltā ūdenī. (apmēram 10 min.)
2. Tad kad zivis nedaudz apžuvušas tās ierīvē ar sāli (rupjo) , lai ēdot būtu asumiņš!
3. Iever adatā diegu un pa vienai zivij ver uz diega virsū!
4. Kad visas zivis savērtas, jāatrod kāda vējaina un saulaina vieta! (piem. kāda dārza būda, vai betona siena)
5. Un tad tikai atliek gaidīt apmēram 2 nedēļas, kad zivis ir pilnīgi izvējojušās, un tās var lietot kā uzkodu pie alus, vai uzkrauzt uz SĀĻĀ zoba! :)
6. Labu veiksmi un izturību! Gan jau garšos!
Uz augšu