Pikantie vistas stilbiņi

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 ēd.k. augu eļļas
  • 4 vistu stilbiņi
  • 1 tējk. sāls, ¼tējk. malto piparu
  • 1 -2 ķiploku daiviņas
  • 4 ēd.k. medus
  • 2 ēd.k. svaiga, sarīvēta vai 1ēd.k. kaltēta ingvera
  • 1 ēd.k. rīvēta apelsīna miziņa
  • MĒRCE
  • Apm. 200g apelsīna sulas
  • 1 ēd.k. sojas mērces
  • 2 tējk. kviešu miltu
  • Apm. 100g cepeša buljona
  • 2 ēd.k. sviesta vai margarīna

Pagatavošana

40 min.
  1. *Pannā uzkarsē eļļu un apcep stilbiņus brūnus
  2. no visām pusēm.
  3. *Apkaisa ar sāli un pipariem. Pievieno
  4. sasmalcinātas ķiploka daiviņas.
  5. *Stilbiņus liek zemā cepamā traukā.
  6. *Trauku novieto cepeškrāsnī uz vidējā režģa
  7. un cep 200C 10min.
  8. *Sagatavo maisījumu no medus, ingvera un
  9. rīvētām apelsīna miziņām. Pārlej stilbiņiem.
  10. * Cep vēl 15min.
  11. *Katliņā sajauc apelsīna sulu, sojas mērci un
  12. kviešu miltus.
  13. *Pievieno šķidrumu, kas palicis pāri no
  14. izceptajiem stilbiņiem.
  15. *Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Noņem
  16. katliņu no plīts un ieputo sviestu.
  17. *Stilbiņus pasniedz ar mērci, vārītiem rīsiem
  18. un dārzeņiem.

Komentāri

Modris Ģerms 2009. gada 24. maijs 20:35
Nu nezinu, nezinu, mani gan atrāva. Pēc tam podā bija tādi pikanti stilbiņi....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni