Dzeltenā jorgutu kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1 ½ tasīte medus
  • 2 tasītes jogurta
  • 2 tējk. vaniļas cukura
  • 3 ½ tasītes milti
  • 2 tējk. cepamais pulveris
  • 1 tējk. sodas
  • ¼ tējk. sāls
  • Pārklājumam
  • 230 g biezpiens
  • 6 tēj.k. medus
  • ¼ tējk. vanilīns
  • Piena pulveris ( masas savilkšanai)

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakult olas, līdz tās kļūsts gaišas.
  2. Iejaukt medu.
  3. Pievienojot jogurtu, vaniļas cukuru un maisīt, līdz masa kļūst krēmveidīga.
  4. Samaisīt miltus, cepamo pulveri un sodu, pārliecinoties, lai soda un cepamais pulveris būtu labi samaisīts.
  5. Lēnām iejaukt miltu maisījumu olu masā.
  6. Mīklu cept 30-35 minūtes 120 grādu temperatūrā.
  7. Tad 10 minūtes atdzesē un noņemt no pannas.
  8. Pārklājumam:
  9. Ar mikseri sakult visus komponentus.
  10. Ja nepieciešams masas blīvumam, var pievienot pāris tējk. jogurta.
  11. Ar sagatavoto masu pārklāj kūku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize