Vārītā kartupeļu strudele

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 gl. vārītu kartupeļu masas
  • 1 gl. mannas
  • 3 olas
  • 1 gl. miltu
  • Sāls
  • Pildījumam
  • 250 g vārītas žāvētas gaļas
  • 50 g sviesta
  • 100 g rīvmaizes
  • Pārliešanai
  • Sviests vai sacepts speķis
  • Sīpoli

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavo strudeļu mīklu.
  2. Mīklu izveltnē plāksnē, pārkaisa ar sviestā saceptu rīvmaizi un samaltu gaļu, saveltnē.
  3. Veltni novieto uz samitrinātas drānas, ietin, galus aizsien, liek vērdošā ūdenī, ½ stundu vāra, izņem, izsaiņo, liek traukā, pārlej ar sabrūninātu vai aceptu speķi, sīpoliem.
  4. Strudeli var pasiegt ar sēņu mērci, sinepju mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni