Bbq cūkas ribiņas alus - medus glazūrā

4 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • Buljonam
  • 2 sīpoli
  • 4 burkāni
  • 3 auru lapas
  • 1 graudu pipars
  • 1 kadiķoga
  • 2 ēd.k sāls
  • 3 cūkas ribiņas (7-8 ribiņas katrā)
  • Alus medus glazūrai
  • 150 g medus
  • 100 g dižonas sinepju
  • 2 ēd.k medus garšvielu
  • 150 ml tumšā alus
  • Pasniegšanai
  • 1 kg kartupeļu
  • 1 ēd.k sauso diļļu
  • 1 ēd.k sauso pētersīļu
  • 1 ēd.k jūras sāls
  • 4 ēd.k sviesta
  • Mērcei
  • 350 ml lauku krējuma 35%
  • 1 tējk. sausā ķiploka
  • 1 tējk. sauso lociņu
  • 1 tējk. sauso pētersīļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Buljons.
  2. Savārām buljonu un liekam iekšā cūku ribas. Vāram līdz kauls lien no gaļas, tad ir gatavas.
  3. Glazūra.
  4. Sajaucam visas sastāvdaļas kopā un pārsmērējam vārītām ribiņām.
  5. Liekam cepties ribiņas uz grilla. Neaizmirstam smērēt ar marinādi cepšanas laikā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni