Grillēta varavīksnes forele

3 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • Sviestam
  • 100 gsviesta
  • 5 ggaršaugu maisījuma (dilles, baziliks, lociņi, estragons)
  • 1 gfenheļa sēklu
  • 5 gpiparu maisījuma
  • 2 daiviņassasmalcināta ķiploka
  • 1 tējk.sāls
  • 2 foreles (300/400)
  • 100 gvīnogu lapu (plaucētas)
  • 50 mlaugu eļļas
  • Safrāna aioli
  • 3 olas dzeltenumi
  • 2 ēd.kdižonas sinepju
  • 50 mlābolu etiķa
  • 2 tējk. sausā ingvera
  • ¼ tējk.safrāna stiebriņu
  • ½ tējk. piparu maisījuma
  • 1 tējk.smalkās sāls
  • 200 mlolīvu eļļas
  • 300 mlaugu eļļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviests.
  2. Sviestā iejaucam visas sastāvdaļas un pildām foreles vēderā, tad visu cieši ietinam vīnogu lapās un sasienam. Liekam uz grilla cepties 5 minūtes no abām pusēm.
  3. Aioli.
  4. Bļodā sajaucam olas dzeltenumus ar sinepēm, etiķi, sāli, pipariem, safrānu, ingveru un lēnām putojot pievienojam abas eļļas. Noliekam mērci ledusskapī, lai ievelkas safrāna garša un krāsa. Pirms pasniegšanas rūpīgi sajaucam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni