Pildīti kartupeļu veltnīši

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 gl. vārītu kartupeļu masas
  • 2 olas
  • Sāls
  • 2 ēd.k. miltu
  • Rīvmaize
  • Taukvielas
  • Pildījumam
  • 200 g vārītas vai žāvētas maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • Taukvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļu masu samaisa ar olas dzeltenumiem, pieliek sāli, miltus.
  2. Masu sadala porciju kaudzītēs.
  3. Katrā kaudzītē ieliek pa tējkarotei gaļas pildījumu , malas saspiež, veltnīti apviļā ar ūdenī atšķaidīta olas baltumā, pēc tam smalkā rīvmaizē.
  4. Veltnīšus liek dziļā sakarsētās tauku peldē un izcep brūnas.
  5. Pildījumam malto gaļu samaisa ar taukvielās saceptu, sasmalcinātu sīpolu, sāli.
  6. Pasniedz ar salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni