Rīvētu kartupeļu un ābolu cepumi

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 gl. vārītu kartupeļu masas
  • ½ gl. miltu
  • 2 olu dzeltenumus
  • 1 ēd.k. ruma vai vanilīns
  • Citronu miziņa
  • 1 ābols
  • Sāls
  • Cukurs
  • Naža gals soda

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus, skaidās sarīvētu ābolu, olu dzeltenumus, sāli, cukuru un garšvielas samaisa, pievienojiet miltus, izveido "desu", sagriež posmos. tos liek karstu tauku peldē, izcep zeltaini brūnus, izņem ar putukaroti, novieto uz sieta vai mīksta papīra.
  2. Pasniedzot pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti