Bezē kūkas

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 gl. cukura
  • Vanilīns
  • Citronu sula vai citronskābes šķīduma
  • Ledus
  • Sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakuļ olu baltumus ar cukura un vanilīnu, lai iegūtu ļoti biezu masu, kas netek nost no karotes.
  2. Ja tas neizdodās, pievieno dažus pilienus citronu sulas vai citronskābes šīdumu, noliek trauku uz ledus vai sniega un kuļ no jauna.
  3. Cepešpannu izziež ar sviestu un uz tās pietiekamā daudzumā, attālumā citu no citas saliek no masas veido pikucīšus.
  4. Cepešpannu ieliek viegli sasilušā krāsnī.
  5. Kūkas būs gatavas pēc 40-50 minūtēm.
  6. Tās noņem no plāts tikai atdzisušas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize