Kanēļkūciņas

2006. gada 13. jūnijs
Foto: Sarmīte Liepiņa
Pagatavošana
1 min
1. Margarīnu izkausē.Miltus sajauc ar 2 ēdamkarotēm cukura,cepamo pulveri un sāli.Olu sakuļ un pievieno ūdenim,kurā jau iejauktas 2 ēdamkarotes izkausētais margarīns.Tad jauc visu kopā un labi samīca.Mīklu rullē taisnstūra veidā.Pārsmērē ar atlikušo(izkausēto)margarīnu.Samaisa rozīnes,½ glāzes cukuru un kanēli.Pārkaisa izrullētajai mīklai,satin veltnī.Liek ledusskapī,pēc 1 -1,5 st sagriež 2 cm biezās škēlēs.
2. Pannu izklāj ar cepamo papīru,izkaisa ar cukuru(nedaudz) un liek sagrieztās šķēles(ar griezumu uz leju).Virspusīti pārkaisa ar cukura,kanēļa maisījumu.
3. Cep kādas 20 -25 min.
Uz augšu