Kanēļkūciņas

5 1

Sastāvdaļas

  • 75 g margarīns
  • 300 g milti
  • 1 ola
  • ½ gl +3 ēdamkarotes cukurs
  • 4 tējkarotes cepamais pulveris
  • 1 tējkarote sāls
  • ½ gl ūdens
  • 2 tējkarotes kanēlis
  • 4 -5 ēdamkarotes rozīnes

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu izkausē.Miltus sajauc ar 2 ēdamkarotēm cukura,cepamo pulveri un sāli.Olu sakuļ un pievieno ūdenim,kurā jau iejauktas 2 ēdamkarotes izkausētais margarīns.Tad jauc visu kopā un labi samīca.Mīklu rullē taisnstūra veidā.Pārsmērē ar atlikušo(izkausēto)margarīnu.Samaisa rozīnes,½ glāzes cukuru un kanēli.Pārkaisa izrullētajai mīklai,satin veltnī.Liek ledusskapī,pēc 1 -1,5 st sagriež 2 cm biezās škēlēs.
  2. Pannu izklāj ar cepamo papīru,izkaisa ar cukuru(nedaudz) un liek sagrieztās šķēles(ar griezumu uz leju).Virspusīti pārkaisa ar cukura,kanēļa maisījumu.
  3. Cep kādas 20 -25 min.

Komentāri

Agnese 2011. gada 13. februāris 17:24
Ar dotajām proporcijām man sanāca tāda kā biezo pankūku mīkla. Vajadzēja stipri vairāk miltu, mazāk sāls un vairāk cukura mīklai. Cepamais pulveris arī ļoti daudz. Garšoja pēc sodas. Domāju ,ka pietiek ar vienu tējkaroti.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti