Garnele tunelī

2005. gada 4. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
50 min
1. Olu nūdeles mērcē karstā ūdenī apmēram 30 minūtes.
2. Pannā apcep mazos gabaliņos sagrieztu cūkas ādiņu ar nelielu speķa kārtiņu, līdz ādiņa kļūst kraukšķīga un speķis iztecējis.
3. Eļļā apcep plānās šķēlītēs sagrieztu cūkas šķiņķi.
4. Saceptajam šķiņķim pievieno pārējās sastāvdaļas: sasmalcinātu ķiploku, piparus, buljonu, uzbriedinātas nūdeles, tīģergarneles, sagrieztus šampinjonus un Ķīnas kāpostu, austeru mērci, tumšo sojas mērci un nedaudz sezama eļļas.
5. Sautē apmēram 10 minūtes un biezina ar nelielā daudzumā ūdens izšķīdinātu kartupeļu cieti, pievieno sagrauzdēto cūkas ādiņu.
6. Pasniedz zupas šķīvī vai bļodā, dekorējot ar zaļumiem.
7. Labu apetīti!
Uz augšu