Sākums > Receptes > Zupas

Gardākā lašu zupa

2006. gada 8. jūnijs
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
40 min
1. Zivs galvai izņem žaunas un acis (izklausās briesmīgi, bet nav tik traki) Liek aukstā ūdenī un, no brīža, kad ūdens sāk vārīties, vāra 3 -5 min.
2. Ar putu karoti izņem zivi un izkāš buljonu.
3. Buljonā vispirms liek vārīties smalki sagrieztu burkānu. Pavāra. Sīpolu liek veselu.
4. Pēc tam kartupeļus.
5. Kad zupa gatava, liek klāt
6. lasīti (attīrītu no asakām). Pārber ar zaļumiem. Klāt var pasniegt citronu sagrieztu šķēlītēs. Gardi arī ar krējumu. Sapnis.
7. Labu apetīti!
Uz augšu