Sākums > Receptes > Deserti

Smilšu mīklas groziņi ar zefīra pildījumu

2006. gada 6. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Miltos ieplucina margarīnu un ar olas - cukuru maisījumu samīca mīklu.
2. Atdzesē.
3. Mīklu iespiež veidnītēs un cep gaiši dzeltenus.
4. Izceptos groziņos groziņos pilda ievārījumu un zefīru.
5. Zefīram:
6. Ābolus savāra vai izcep mīkstus, karstus izberž caur sietu un savāra ar ½ gl. cukura.
7. Ar cukuru saputotus olu baltumā, nepārtraucot putošanu lej tievā strūklā sagatavoto augļu masu, pēc tam , ja vēlās stingrāku masu, pielej aukstā ūdenī uzbriedinātu, izšķīdinātu želantīnu.
Uz augšu