Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Fāfītes biezpiena kūka ar rabarberiem

2006. gada 5. jūnijs
Foto: Egija Štāle
Pagatavošana
40 min
1. *biezpienu, margarīnu, 1 olu, cukuru un garšvielas sajauc bļodā
2. *pievieno izsijātus miltus ar sodu
3. liek uz ieziestas pannas (maliņas nedaudz augstāk) un cep 180 C apm. 7-10 min
4. *sīki sagriež rabarberus
5. *atsevišķā traukā sakuļ otru olu, krējumu un nedaudz cukura. šajā maisījumā apjauc rabarberus. rabarberus (pēc pašas pieredzes) var mēģināt nosusināt, jo ja svaigi, tad ļoti sulosies un pīrāgs ilgi cepsies, bet īstenība ir vērts pagaidīt extra 10 min
6. *liek uz mīklas un cep vēl kādas 25 minūtes
7. *padoms - pasniegt var ar vaniļas vai plombīra saldējumu. tad ir nu ļoti garšigi.
Uz augšu