Rupjmaizes torte ar brūkleņu ievārījumu

4 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai: 8 olas
  • 200 grami cukura
  • Tējkarote kanēļa
  • Pildījumam: pusotras glāzes brūkleņu ievārījuma
  • Divas paciņas saldā krējuma
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Sauso kvasu samaļ. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus saputo ar pusi mīklai nepieciešamā cukura daudzuma, baltumus – ar atlikušo cukuru. Sajauc ar kvasu. Iegūto masu lej veidnē, cep brūnu. Atdzisušu sagriež divās daļās. Starp tām ziež ievārījumu un putukrējumu. Torti viscaur noziež ar putukrējumu. Dekorēšanai var izmantot ievārījumu vai ko citu – pēc izvēles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize