Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Manas vecmāmiņas rabarberu pīrāgs

2006. gada 4. jūnijs
Foto: Egija Štāle
Pagatavošana
60 min
1. *nomazgā, notīra un sagriež rabarberus
2. *sakuļ olas, pievieno cukuru un vaniļas cukuru
3. *pielej klāt kefīru un pievieno cepamo pulveri
4. *beigās pievieno miltus un kārtīgi samaisa
5. *ielej ieziestā formā, vai ar cepešpapīru izliktā formā (lieto lielo cepeškrāsns paplāti)
6. *sagatavotos rabarberus sakārto uz mīklas un pārkaisa ar sajauktu cukuru un kanēli
7. *cep cepeškrāsnī 35-45 min 180 grādu temp.
8. *padoms - rabarberu vietā var lietot arī ābolus - tādam mīklas daudzumam būs nepieciešami apm. 4 veseli lieli āboli
9. *labu apetīti!
Uz augšu