Auzu pārslu saladais ar ķīseli

4 1

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas
  • 1 pac. saladais krējums
  • Cukurs
  • Sveists
  • Pēc izvēles vanilīna cukurs
  • Ķīselis no jebkādām ogām, bet vislabāk dzērveņu

Pagatavošana

40 min.
  1. uz pannas izkausē sviestu,uzber auzu pārslas un cukuru. auzu pārslas kopā ar cukuru sagrauzdē zeltaini brūnas. Tad atdzesē, sadala auzupārslas vienmērīgi, lai nebūtu pārāk lieli bubuļi.
  2. Saputo saldo krējummu ar cukuru, kad auzu pārslas ir pilnīgi atdzisušas, tad ssajauc tās kopā ar putukrējumu.
  3. Pasniedz ar ķīseli.

Komentāri

Anna O. 2015. gada 13. novembris 18:01
Sanaca normali.
Diemzel nebija tads pats garsigs tik loti kaa pasniedz bernu darza :DD
PANDA 2014. gada 14. februāris 11:26
1. kļūdas rakstībā...
-auzupārslas
-bubuļi
-ssajauc

2. Laba recepte. bet kā ar ķīseli?
Anelyy ;*** (12 g) 2013. gada 19. marts 16:49
Ķīseli ir vienkārši uztaisīt.
Vienkārši vāri ūdeni, līdz tas ir karsts un ieber ogas. Kad ūdens iemantojis ogu krāsu, tad nokās ūdeni ar ogām caur sietu. Tad atkal vāra. Vajag sagatavot ūdens glāzi sajauktu kopā ar kartupeļu cieti. Maisot ūdeni lēnām lej klāt kartupeļu cietes maisījumu līdz ogu ūdens paliek kā masa. Nu ir gatavs ķīselis ;D :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti