Burkānu un ābolu rullete

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 kg burkāni
  • 600 g ābolu
  • 2 /3 gl. mannas putraimi
  • ¼ gl. kviešu miltu
  • ½ gl. cukura
  • 5 olas
  • 1 ½ gl. krējuma
  • 50 g sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānus notīra, nomazgā, saēvelē un vāra tvaiku katlā līdz pusgatavībai.
  2. Notīra ābolus, izgriež serdes, sagriež, samaisa ar burkāniem, pievieno manna putraimus, rūpīgi samaisa un vāra līdz pilnīgai gatavībai.
  3. Uz pannas apcep miltus, samaisa ar karstu krējumu un cukuru, uzvāra.
  4. Mazliet atdzesētai burkānu un ābolu masai pievieno jēlas olas, samaisa, izveido desu un liek ar sviestu ieziestā pannā, uzlej sagatavoto krējuma mērci un cep cepeškrāsnī līdz gatavībai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize