Sākums > Receptes > Deserti

Mandeļu cepumi franču gaumē

2006. gada 2. jūnijs
Foto: Agate Darviņa
Pagatavošana
40 min
1. Mandeles sasmalcina, izsijā miltus, izveido bedrīti, kurā ieber mandeles, cukuru, sāli, vailīna cukuru, 100 g mazos gabaliņos sagrieztu mīkstu sviestu, konjaku. visu ātri sajauc.
2. Uz pannas ieteicams izklāt cepampapīru, savādāk nevarēs dabūt nost.
3. samitrina aukstā ūdenī rokas un liek, apmēram, rieksta lieluma piciņas uz pannas ar atstarpi kādu 1.5 cm uz visām pusēm.
4. cep 20 min. ( kad kļūst zeltaini brūni) 200 grādos. Atdzesē un pārlej ar glazūru ( pēc izvēles)
Uz augšu