Mandeļu cepumi franču gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 100 g sasmalcinātas mandeles
  • 200 g milti
  • Sāls
  • 250 g cukurs
  • 130 g sviests
  • 250 ml konjaks
  • Vanilīna cukurs pēc izvēles
  • Glazūrai
  • 50 - 70 gr šokolāde
  • 1 ēd. k. sviests

Pagatavošana

40 min.
  1. Mandeles sasmalcina, izsijā miltus, izveido bedrīti, kurā ieber mandeles, cukuru, sāli, vailīna cukuru, 100 g mazos gabaliņos sagrieztu mīkstu sviestu, konjaku. visu ātri sajauc.
  2. Uz pannas ieteicams izklāt cepampapīru, savādāk nevarēs dabūt nost.
  3. samitrina aukstā ūdenī rokas un liek, apmēram, rieksta lieluma piciņas uz pannas ar atstarpi kādu 1.5 cm uz visām pusēm.
  4. cep 20 min. ( kad kļūst zeltaini brūni) 200 grādos. Atdzesē un pārlej ar glazūru ( pēc izvēles)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti