Kruasani 2

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g milti
  • 1 tējk sāls
  • 2 ēd. k. cukurs
  • 30 g rauga ( neieteiktu sauso)
  • 1 ola + dzeltenums
  • 100 g mīksts sviests
  • 100 ml piena
  • Pildījumam
  • Gaļa vai siers vai jebkas cits pēc pašu izvēles

Pagatavošana

140 min.
  1. Miltus izsijā, pievieno sāli, cukuru, raugu, olas, pienu un 2 ēd. k. sviestu. Visu samīca viendabīgā masā. Mīklu izrullē un vidū ieliek atlikušo sviestu, aizloka ciet kā aploksni. Mīklu ietin folljā un ieliek uz 20 min. saldētavā. Tad izņem ārā,mīklu izrullē un atkal saloka kā aploksni, atkal ietin follijā un liek uz 20 min. ledusskapī. Tā atkārto vēl 2 līdz 3 reizes.
  2. Beigās mīklu izņem ārā, izrullē pēc iespējas plānāku un sagriež trijsūros. trijstūra platākajā galā liek pildījumu un sarullē, izveidojot pīrādziņu. Pīrāgus ieteicams apsmērēt ar olu.
  3. Cep 20 minūtes 200 grādos.

Komentāri

diana 2012. gada 9. marts 01:22
loti briesmigi man nekas nesanaca,bet dariju wisu pec receptes,wel pie tam man winji sadega!!!cepjot 200 graos!esmu briesmigi vilusies un dusmiga par to!!!!!!
annija višķere 2011. gada 19. marts 20:52
ĻOTI ņammīga recepte!!!!!!
tikai varbūt mazāk sāls jāliek, ja vēlas taisīt saldos...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti