Zemeņu rulete

2006. gada 2. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Olu dzeltenumus saputo ar 2 ēd. k. cukura un vaniļas cukura, olu baltumus - ar atlikušo cukuru.
Foto: Gita Murniece-Taurina
2. Masas savieno, iesijā miltus, pieliek mandeles, samaisa.
3. Mīklu uzlej uz pergamenta papīra, cep cepeškrāsnī un karstu noņem.
4. Pildījumam krējumu saputo ar cukuru, pievieno saspaidītas zemenes un želantīnu, kārtīgi samaisa.
5. Uzziež izceptajam biskvītam un sarullē.
Foto: Gita Murniece-Taurina
6. Gatavo rulleti pārkaisa ar pūdercukuru un noliek vēsumā.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu