Sākums > Receptes > Brokastis

Gardi biezpiena plācenīši

2006. gada 24. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Saspaida biezpienu vienmērīgā masā, iesit olas.
2. Biezpienam pievieno miltus un pienu, lai veidojas vienmērīga konsistence. Cukuru un sāli pēc garšas. Atkarībā no biezpiena biezuma vai šķidruma, pienu var pieliet mazāk. Plācenīšu massa nevar būt līstoša.
3. Plācenīšu massu ar koka karoti liek uz sakarsētas pannas ar eļļu un cep no abām pusēm. Plācenīšus vislabāk cept labas kvalitātes pannā, jo tie mēdz piedegt.
4. Vislabāk garšo ar krējumu un cukuru vai ievārījumu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu