Rullētais dzērveņu krēms

4 1

Sastāvdaļas

  • Saldais krējums - 400 g
  • Svaigas dzērvenes - 350 g
  • Cukurs - 300 g
  • Citrona miziņa
  • Vanilīns želatīns - 40 g

Pagatavošana

1 min.
  1. Sastāvs norādīts 8 porcijām.
  2. Krējumu saputo, pievieno dzērvenes, cukuru, nedaudz vanilīna un uzbriedinātu želatīnu. Gatavo krēmu izlej uz paplātes plānā kārtiņā. No pārējām dzērvenēm un želatīna gatavo dzērveņu želeju, kuru pārlej pāri krēmam. Kad masa sastingusi, krēmu kopā ar želeju sarullē. Pasniedz ar dzērveņu ķīseli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti