Lielā, karstā liellopa gaļas sviestmaize

4 1
Lielā, karstā liellopa gaļas sviestmaize
Foto: Depositphotos.com
Maizi ēd ar nazi un dakšiņu. Piemērots ēdiens brokastīs un vakariņās kārtīgiem ēdājiem :)

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1 bagete
  • 400 g liellopa filejas
  • 200 g šampinjonu
  • 150 g siera
  • 30 g sviesta
  • 1 zaļā paprika
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

40 min.
  1. Liellopa gaļu sagriež nelielos gabaliņos, apcep nelielā taukvielu daudzumā, pievienojot sāli un piparus pēc garšas.
  2. Citā pannā apcep notīrītus un sagrieztus šampinjonus kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem.
  3. Zaļo papriku atbrīvo no sēkliņām un sagriež glītās ripiņās.
  4. Kamēr cepas sēnes un gaļa - sarīvē arī sieru.
  5. Kad viss gatavs, bageti pārgriež uz pusēm un tad katru pusi vēl gareniski uz pusēm. apzieš apakšējo daļu ar sviestu. Virsū kārto paprikas riņķīšus, tad liellopu, sēnes ar sīpoliem, pārkaisa ar sieru un uzliek augšējo daļu maizes.
  6. Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos sildīties ~ 10 minūtes, līdz siers izkusis.

    Lai labi garšo!
    Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos sildīties ~ 10 minūtes...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas