Sākums > Receptes > Uzkodas

Lielā, karstā liellopa gaļas sviestmaize

2006. gada 24. maijs
Foto: Depositphotos.com
Maizi ēd ar nazi un dakšiņu. Piemērots ēdiens brokastīs un vakariņās kārtīgiem ēdājiem :)
Pagatavošana
40 min
1. Liellopa gaļu sagriež nelielos gabaliņos, apcep nelielā taukvielu daudzumā, pievienojot sāli un piparus pēc garšas.
2. Citā pannā apcep notīrītus un sagrieztus šampinjonus kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem.
3. Zaļo papriku atbrīvo no sēkliņām un sagriež glītās ripiņās.
4. Kamēr cepas sēnes un gaļa - sarīvē arī sieru.
5. Kad viss gatavs, bageti pārgriež uz pusēm un tad katru pusi vēl gareniski uz pusēm. apzieš apakšējo daļu ar sviestu. Virsū kārto paprikas riņķīšus, tad liellopu, sēnes ar sīpoliem, pārkaisa ar sieru un uzliek augšējo daļu maizes.
6. Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos sildīties ~ 10 minūtes, līdz siers izkusis.

Lai labi garšo!
Foto: ilona Bērziņa
Uz augšu