Zivju salāti zaļajiem zirnīšiem un sēnēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 -3 kārbas konservu “Siļķes eļļā” vai “Sardinellas eļļā”, neto 240 g
  • 1 -2 svaigi vai konservēti nelieli gurķi
  • 1 -2 vārīti burkāni
  • 2 -3 vārīti kartupeļi
  • 1 -2 vārītas olas
  • 200 -250 g majonēzes “Klasika”
  • 50 -100 g skāba krējuma
  • 1 /2 glāze konservētu zaļo zirnīšu
  • 1 /2 glāze sālītu vai marinētu sēņu
  • Sāls pēc garšas zaļumi: pētersīļi, dilles, salāti

Pagatavošana

30 min.
  1. Gurķus, sēnes, kartupeļus un burkānus sagriež kubiņos, zivis sasmalcina. Visu samaisa ar majonēzi un skābu krējumu, pievieno sagrieztus zaļumus. Gatavos salātus izliek bļodā uz salātu lapām un dekorē ar olu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas