Liellopa fileja ar papriku un pupiņām

3 1
Liellopa fileja ar papriku un pupiņām
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 g liellopa filejas
  • 150 g pākšu pupiņu
  • 1 dzeltenā paprika
  • 1 sīpols
  • 1 ēd. k. augu eļļas
  • Pipari
  • 2 tējk. medus
  • 3-4 ēd. k. sojas mērces

Pagatavošana

35 min.
  1. Nosusina liellopa fileju, sagriež nelielās strēmelītēs, apkaisa ar pipariem un apcep uzkarsētā eļļā.
  2. Sagriež uz pusēm papriku, iztīra, nomazgā, sagriež strēmelēs.
  3. Sīpolu nomizo, sagriež palielos gabalos. Pievieno gaļai, pieber arī saldētas zaļās pākšu pupiņas (sezonas laikā izmanto svaigas).
  4. Visu sautē kopā, līdz gaļa mīksta un dārzeņi apcepušies, gatavošanas beigās pievieno sojas mērci un medu - uzkarsē.
    Pasniedz ar vārītiem rīsiem un zaļumiem pēc izvēles.

    Lai labi garšo!
    Visu sautē kopā, līdz gaļa mīksta un dārzeņi apcepušies, gat...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni