Sākums > Receptes > Zupas

Gaļas un skābu gurķu soļanka

2005. gada 11. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Ja grib sātīgāku zupu, tajā var vārīt arī sagrieztus kartupeļus.
Pagatavošana
150 min
1. No liellopu gaļas un kauliem vāra buljonu.
2. Sīpolus sagriež salmiņos, apcep sviestā, pievieno tomātu biezeni, sautē mīkstus.
3. Skābus gurķus nomizo, atdala sēklas un sagriež salmiņos. Verdošā buljonā liek gurķus un uzvāra.
4. Pievieno apceptos sīpolus, garenos gabalos sagrieztus gaļas produktus (gaļu, šķiņķi, desu), piparus, sāli un vāra vēl 5 minūtes.
Pirms pasniegšanas soļankā liek krējumu, pētersīļus.
Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu