Kakao krēms

3 1
Kakao krēms
Foto: Depositphotos.com
Pasniedz kopā ar kādu skābenu ķīseli vai našķojas tāpat!

Sastāvdaļas

  • 500 g putukrējuma
  • 3/4 glāze/s cukura
  • 2 ēd. k. kakao
  • 5 olu dzeltenumi
  • 1 ēd. k. želatīna

Pagatavošana

50 min.
  1. Želatīnu aplej ar 1 glāzi ūdens (aukstu, vārītu), liek šķīdināties 35-40 min.
  2. Saputo putukrējumu.
  3. Saputo olas dzeltenumus ar cukuru, pieber kakao un visu rūpīgi samaisa.
  4. Pēc tam saputoto olu masu iecilā putukrējumā un visu labi samaisa (bet neputo!).
  5. Kad želatīns uzbriedis, to bļodiņa sasilda, mazliet atdzesē un pielej putukrējumam. Visu labi samaisa un liek ledusskapī sastingt.

    Lai labi garšo!
    Kad želatīns uzbriedis, to bļodiņa sasilda, mazliet atdzesē...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti