Sākums > Receptes > Salāti

Ekselentie zivju salāti

2006. gada 22. maijs
Foto: Evita
Pagatavošana
15 min
1. Olas liek vārīties. Kamēr vārās olas vajag satostēt baltmaizes šķēlītes, ja nav tostera mājās, tad uz pannas bez eļļas vai pavisam nedaudz apgrauzdē baltmaizes šķēlītes. Kad maizīte ir apgrauzdēta, to sagriež mazos kubiņos un liek bļodā. Sīpolu var ņemt pēc izvēles-vai parasto, vai sarkano un sagriezt mazos,mazos gabaliņos-bezmazvai sakapāt un pievienot bļodā. Lasi vai mencu akniņas arī likt klāt bļodā, sadalot gabaliņos. Un pievienot olas, kad tās ir uzvārījušās,sagriežot gabaliņos. Visu sajauc un pievieno eļļu, lai salāti nav sausi - apmēram 2~3ēdamkarotes jebkādas eļlas. Un pēc izvēles var pievienot melnos maltos piparus un sāli.
2. Salāti gatavi ēšanai. Parasti tos servēju svētku galdā.
3. Lai labi garšo:)!
4. P.S. Jo vairāk tostētas baltmaizes un olu, jo garšīgāk!
Uz augšu