Pilditi kabaci

3 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg kabaču
  • 300 gr maltās gaļas
  • 1 cūkgaļas buljona kubiņš
  • 2 gl. novārītu rīsu
  • 2 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 3 tomāti
  • 2 cieti novārītas olas
  • Sāls pēc garšas, eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Kabačus pārgriež uz pusēm, izņem mīstumu. Sasmalcinātus sīpolus, rīvētus burkānus pasautē eļļā. samaisa rīsus , malto gaļu, sautētos burkānus un sīpolus, uzkaisa sāli, piparus. Iegūto masu pilda kabačos, virsu pārkaisa ar sasmalcinātu buljona kubiņu un uzliek tomātu ripiņas. Cep gatavus 200C temperatūrā. Gatavus pārziež ar majonēzi un pārkaisa ar sasmalcinātām olām.

Komentāri

Kaspars 2012. gada 13. septembris 22:13
Un cik ilgi jācep 200C?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni